Offline |
 |
 |
Csatlakozott:2012.08.05. 20:43 Hozzászólások:465 Megköszönt másnak: 55 alkalommal Megköszönték neki: 14 alkalommal
|
Plugin Neve:
|
Call of Duty MW3 Mod
|
Plugint készitette:
|
QTM_Peyote, Edit: Bani
|
Játék:
|
Counter-Strike
|
Kategória:
|
Szórakoztató
|
Eredeti link:
|
Nincs megadva
|
Jóváhagyó:
|
|
Call of Duty: MW3 Mod nemtudom létezik-e MW3 vagy sem de netem én igy találtam tehát ez marad. Tudnivalók:Kasztok: Sima Kasztok Admin Kasztok Predator Kasztok VIP Kasztok Akna'sKasztok Rake'tasKasztok DinamitosKasztok Tárgyak: 89 db -70 Kaszt -20001 Level Legfontossab Cvarok: cod_killxp -ölésért kapott XP cod_bombxp-Bomba lerakás/felszedésért kapott XP cod_hsexp Fejlövésért kapott XP cod_winxp-Ha túléled a kört és a nyertes csapatban vagy hány XP-t kapj! Parancsok:/fegyo-Kaszt választás /osztaly-Kaszt választás /osztalyinfo-kasztokról információ /nullazas-Státuszpontok nullázása /targy-Tárgy tulajdonságának megnézése /dobas-Tárgy eldobása /bolt-Bolt /adas-Tárgy adás más játékosnak /vips-online vip-k kiirása /help-Segitség Konzol parancsok:cod_setlvl <név> <szint> -szükséges jog: ADMIN_RCON cod_dajpredmet <név> <item id> -szükséges jog: ADMIN_RCON Vip cvarokmoney_per_damage -Mennyi pénzt kajon sebzésenként money_kill_bonus -Menyi pénzt kapjon ölésért money_hs_bonus -Mennyit kapjon ha valakit fejbelő amx_vip_hp-Mennyi hp-t kapjön ölésenként amx_vip_hp_hs-Mennyi hp-t kapjon ha valakit fejbelő amx_vip_max_hp-Mennyi a Max hp VIP-nak Prémium kaszt jogok:r ----------- Assassin n ----------- HULK m ----------- összes Reméllem tetszik. Valamit nem értesz irj komentet. Telepítés: ZIP mindent tartalmaz..Mappák szerint!
SMA
|
|
|
|