Offline |
 |
 |
Csatlakozott:2012.01.15. 12:09 Hozzászólások:57 Megköszönt másnak: 21 alkalommal Megköszönték neki: 5 alkalommal
|
Plugin Neve:
|
In-game zenelejátszó
|
Plugint készitette:
|
RapperFeri
|
Játék:
|
Counter-Strike
|
Kategória:
|
Szórakoztató
|
Eredeti link:
|
Nincs megadva
|
Jóváhagyó:
|
Ismeretlen
|
Sziasztok  Nos ez az első pluginom amit nagy nehezen megírtam!!! Elég nehéz volt megírnom mert kezdő vagyok még plugin írásba... A plugin arra szolgál hogy ha feltöltöd a szerverre akkor aki fel lép a szerverre,leszedi a zenéket és hogyha be írja hogy /mp3 akkor azokat a zenéket megtudja hallgatni amiket feltöltöttél...Probáltam a legjobb zenéket összeszedni  Cvarok: Inditási parancsok: /zenelejatszo , /mp3 , /music Leállító parancsok: /stop , /leallit Admin-ént is be írhatod de ha admin vagy és be vagy jelentkezve ingyen hallgathatod meg  ADMIN zene inditó parancs: /adminmp3 ADMIN zene leállító parancs: /adminstop A plugint teszteltem,nem bugos,nem hibás...Én Zombi mod-ba teszteltem és ott nagyon jól müködik  Zene hallgatásnál +500$-t kapsz Zene leállításnál -500$-t levon a szero tölled  Bármi kérdésed lenne írj üzit vagy Skypra írj ahol többet vagyok fent mint itt  Skype: muller.ferenc4 Remélem tetszeni fog a pluginom  Jó szorakozást és használatot!! By: RapperFeri
SMA
|
|
_________________ Ha segítettem egy jól jönne :D In-game zenelejátszó pluginom 1.Szerver: [S.W.A.T]Különleges kommandosok FUN/PUB 2.Szerver: Konfig alatt!
|
|