| 				
					| Offline |  
					|  |  
					|  |  Csatlakozott:2010.09.16. 20:57
 Megköszönt másnak: 9 alkalommal
 Megköszönték neki: 101 alkalommal
 | 

| 

| Plugin Neve: | Jetpack HUN | Plugint készitette:  | KleeneX+forditas:Nandee |  
                                                | Játék:  | Counter-Strike | Kategória:  | Szórakoztató |  
                                                | Eredeti link:  | Nincs megadva | Jóváhagyó:  |  |  Commands & CVARs: buyjet - JETPACK vásárlás. say /jphelp - Segitseg megjelenitese. jp_vote - Szavazas inditasa. jp_active 0 - <1/0> Be/Ki. jp_arena 0 - <1/0> Aréna Be/Ki.* jp_version Jetpack v1.0 -  CVARok jp_cost 5000 - Jetpack ára jp_speed 32 - Rakéta sebessége jp_rocket_delay 2.0 - Mennyi idő múlva lője ki a köv. rakétát jp_rocket_speed 600 - Rakéta sebessége jp_rocket_damage 200 - Rakéta sebzése(Robbanás közepén) jp_damage_radius 500 - Robbanás sugara. jp_admin_only 0 - csak adminok ki/be Használat: Jobb klikkel lősz rakétát, G-vel eldobod, Bal klikkel meg repülsz. *Az Arénában Mindenki kap ingyen jetpackot a kör elején. Tesztelve!!!!!  (Nem én készítettem, de én fordítottam) zip nincs! Bemutatkozó Videó:http://www.youtube.com/watch?v=HeCfnuhNevM 

| SMA |  |  
_________________ Weboldalam: nandee.smmg.hu 

| Ők köszönték meg Nandee nek ezt a hozzászólást: kiki (2014.02.21. 15:58)
 |  

|  |