Offline |
 |
Csatlakozott:2011.12.30. 16:46 Hozzászólások:150 Megköszönt másnak: 4 alkalommal Megköszönték neki: 2 alkalommal
|
Plugin Neve:
|
JailBreak Bolt
|
Plugint készitette:
|
[M]aNuC[s]_
|
Játék:
|
Counter-Strike
|
Kategória:
|
Technikai/Fejlesztő
|
Eredeti link:
|
Nincs megadva
|
Jóváhagyó:
|
Ismeretlen
|
Üdv. ->>Leírás<<- Ez a plugin egyszer már fel lett töltve, de hibásan. A hibákat kijavítottam, a még angol szöveget lemagyarosítottam és tettem bele néhány új dolgot a régiek helyett  . Az eredeti modelleket is benne hagytam ha valaki úgy akarná használni a plugint ahogy a készítő megálmodta.  Aki nagyon ragaszkodik az eredetihez, innen letöltheti: http://www.mediafire.com/?z6z48vjdh6f02d2->>Cvarok<<- SMA ba megtekinthetőek... A cvarok állítása elronthatja a játék módot és az élményt is! Gondolok itt arra, hogy 100 as sebzést adni a "késnek" ami jailbreak módban csak kéz... ->>Telepítés<<- A zip. fájlt kell letölteni, kibontani és ftp-n keresztül feltölteni szerverünkre mappák szerint. Miután feltöltöttük az amxx. fájl nevét írjuk be a plugins.ini be ami az amxmodx config mappába található. Ha valaki total commander-rel dolgozik figyeljen, hogy ne legyen kipipálva a fájlnevek kisbetűre alakítása! ->>Frissítések<<- Hamarosan! Jó szórakozást hozzá! 
|
|