Offline |
 |
 |
Csatlakozott:2013.03.26. 20:20 Hozzászólások:1846 Megköszönt másnak: 27 alkalommal Megköszönték neki: 120 alkalommal
|
Plugin Neve:
|
Fegyver Skin Menü
|
Plugint készitette:
|
RaZzoR
|
Játék:
|
Counter-Strike
|
Kategória:
|
Szórakoztató
|
Eredeti link:
|
Nincs megadva
|
Jóváhagyó:
|
|
Leírás:A plugin lecserélni a p_, v_, w_ modelleket "Csomag" formájában, és menűből lehet a csomagokat kiválasztani, ha van elegendő ölésed hozzá. A menü /menu parancsra jön elő. Telepítés, Csomagok hozzáadása:Lang fájl addons/amxmodx/data/lang mappába, plugin: addons/amxmodx/plugins/ mappába, plugin neve plugins.ini fájlba. Ha nem akarod, hogy pl a p_ modelleket cserélje, akkor módosítsd erre ezt a sort (magyarul 2 per jelet teszel elé): Kód: //#define HOOK_P_MODELS Ebben a tömbben vannak a csomagok: new const menu_item_names[][][] = { { "Alap Csomag", "0", "" }, { "CSO Csomag", "2", "cso_skins" } }
1. oszlopban található a csomag neve, 2. oszlopban, hogy mennyi ölés kell a feloldásához, 3. oszlopban pedig a mappa neve, hogy hol keresse a csomaghoz tartozó modell fájlokat. Bővítsük még 1 csomaggal(a csomag neve legyen HLMOD Csomag, ölésszám 10, mappa hlmod_skins: new const menu_item_names[][][] = { { "Alap Csomag", "0", "" }, { "CSO Csomag", "2", "cso_skins" }, { "HLMOD Csomag", "10", "hlmod_skins" } }
Ebben a tömbben pedig a modellek nevei fajtájuk nélkül ( p_, v_, w_): new const models_name[][] = { "ak47.mdl", "aug.mdl", "awp.mdl" }
(Modellek neveit megtudod nézni cstrike/models/ mappában.)Most lett egy új csomagunk, modelleket már cstrike/models/hlmod_skins mappában kell rakni (modellek nevében itt már szerepelni kell a fajtájának). Képek:  REMÉLEM ÉRTETŐEN MAGYARÁZTAM EL. JÓ SKINELGETÉST
SMA
|
|
_________________ Projektem: [CSO2] Ghost Mod CSO2 GamePlay video: https://www.youtube.com/watch?feature=p ... iOS4Ik1Yrk
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára RaZzoR 2014.12.22. 11:58-kor.
Ők köszönték meg RaZzoR nek ezt a hozzászólást: pixxa112 (2014.12.22. 13:51) |
|
|