Online |
 |
 |
Csatlakozott:2021.03.16. 10:28 Hozzászólások:49 Megköszönt másnak: 7 alkalommal Megköszönték neki: 5 alkalommal
|
Plugin Neve:
|
Skinrendszer V2
|
Plugint készitette:
|
author
|
Játék:
|
Counter-Strike
|
Kategória:
|
Szórakoztató
|
Eredeti link:
|
Nincs megadva
|
Jóváhagyó:
|
|
Sziasztok!Szeretnék veletek megosztani egy skinrendszert amit a mai napig használok a szerveremen minden probléma nélkül! Akik nagyon keresgéltek Skinrendszereket azok biztosan már találkoztak vele de amiket én láttam ebből buggos volt, a mentés sem működött igazán jól, ezért úgy gondoltuk én és (PeazY) megpróbáljuk kihozni belőle a legjobbat.. Térjünk is rá a pluginra!-> A pluginban található egy CS:GO rangokra alapuló rangrendszer. (Ami persze nyugodt szívvel szerkeszthető) -> Tulaj, Fő-Admin, Admin, Vip rangok is található benne amit amegadott joggal tudunk adni magunknak vagy másoknak. -> Skineket úgy tudunk szerezni, hogy ölünk. Ölésért kapunk 2 pontot a fejlövéses ölésért pedig 5 pontot. (Ezeket is tudjuk modosítani!) Az alábbi helyen:  #define KILL_POINT 2 #define HEADSHOT_POINT 5 -> A megszerzett pontokból tudjuk feloldani a skineket amiknek a megszerezhetőségét is tudjuk állítani! Parancsok a módból:-> /add -al tudunk addolni! (Ha rendelkezel az adott rangal ami szükséges hozzá!) -> /menu - Megnyitja a menüt ahol kitudjuk választani a különböző fegyverek skinjeit. -> /hud - Be/Ki kapcsolja a hudot! -> /rang - A chatben megjelenik a jelenlegi rangunk illetve, hogy mennyi ölés szükséges a következő ranghoz! Hogyan tudunk skint hozzáadni ? Példa: {"M4a1 | Neon-Noir", "models/Skinek_2022/M4a1/v_m4a1_1.mdl", 50, -1}, {"Fegyver | Skin név", "Elérési út a skinhez", Szükséges pont hozzá, -1}, Illetve ha adunk hozzá skint az alábbi módon mindig rankjunk utána vesszőt az utolsó skin-ig. Példa: {"M4a1 | Dragon Lore", "models/Skinek_2022/M4a1/v_m4a1_11.mdl", 550, -1}, <<<<<---- {"M4a1 | Printstream", "models/Skinek_2022/M4a1/v_m4a1_12.mdl", 600, -1} <<<<<---- Skinrendszer jelenleg tartalmaz:-> 108 db skint Mentés:-> Pluginban a mentés SQL alapon működik amihez az alábbi módon kell kitölteni az adatokat:  { "Kiszolgáló", "Felhasználónév", "Jelszó", "Adatbázis neve" }; Skinek letöltése:-> Mivel túl sok skint tartalmaz ezért a skineket innen tudjátok letölteni: https://mega.nz/file/eMdgCKqT#bKEWW1ZgGc4Od16gZ_CNJY6wqlEMVsOux1pzfga-qTQTelepítés: A szokásos módon! (Ha segítségre lenne szükséged Zip fájlban van segítség) Fordítás gondmentesen: "AMX Mod X 1.8.3" Compilation successfull! 65488 successful compiles to date. ( 9649 with AMXx 1.10 - 13664 with AMXx 1.9 - 10890 with AMXx 1.8.3 - 9578 with AMXx 1.8.2 - 21708 with AMXx 1.8.1). 41290 failed compiles to date. ( 6402 with AMXx 1.10 - 7284 with AMXx 1.9 - 6796 with AMXx 1.8.3 - 6658 with AMXx 1.8.2 - 14141 with AMXx 1.8.1). AMX Mod X - AMX Mod - AMX Mod X Doc - AMX Mod Doc - AMX Mod X FuncWiki - AMX Mod X Wiki - IceGame Romania Page generated in 1.6596 seconds AMX Mod X webcompiler V1.0 - (c)WwW.IceGame.Ro
SMA
|
|
_________________ [steam]MyNameIsTesco[/steam]
Ha tudtam valamiben segíteni köszönd meg:)
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára ASDD 2022.12.04. 16:24-kor.
|
|