DeteCT0R írta:
Mitol szokott elszalni az apache es a mysql? Nekem 1 evig futott problema mentesen addig csak resiztem kozbe.
Esetleg ha bealitasokkal foglalkozol vagy a konfig fajlt szerkezted mindig csinalj egy mentest az elozo konfig fajlokrol es amikor telepitesz valamit akkor nezz utana hogy mit telepitesz es mihez van koze. A legtobb backup programhoz egy mukodo vps-kell hogy visszatelepitsd es hozza kell ferj hogy esetleg feltolthess valamit a vps-re (modern vps vezerlopultakba megvan ez a funkcio mint a rescue mod is ami egy alap linuxot indit el hogy kijavitsd a hibat)
Röviden a héten annyi volt gond h szerettem volna csak a web fájlokat lecserélni. Amit mivel felülírtam újra kellett indtani az apache-t. De ezt nem engedte. Emiatt újra indítottam az egész vps-t de akkor már a mysql sem futott fel. Próbáltam újra telepíteni de aláírás hiba miatt (vagy mi miatt) nem engedett semmit sem telepíteni a vps
Mint így utólag kiderült a repository is régi amit a host nem frissít így onnan kezdődhetett a gond
Nekem a vps-re van külön admin vps

Ahol ki tudom választani menüből h újra indítom leállítom, rendszer visszaállítást csinálok és még pár dolog

Ez a rescue mod szerintem nekem nincs. De ebben nem vagyok biztos. Azért köszönöm a választ