Kiki nem fizet a csalásért, mert ő a "fejlesztő". Itt nem a 20 eurón van a hangsúly, hanem az emberségen. Lehettek volna emberségesek, hogy hozzá adják az accounthoz a pénzt. Lehet hogy most nem egy zsigerelő késsel mászkálnék

BeepBeep írta:
Engem azóta nem érdekel a csgo, amióta a rankok léteznek.
Aki ritkábban játszik vele, mint pl én, az nem tud játszani az ismerősével, mert túl nagy a különbség a rankban.
Én már akkor megbántam, hogy beszereztem a játékot. Értem, hogy mi volt a célja a Valvenak ezzel a döntéssel és nem is reklamálok miatta, egyszerűen nem is játszottam inkább vele.
Így ebben az ingyenessé tételben sem akarok állást foglalni, aki csalni akart, az ígyis úgyis megoldotta és megvette ismét a játékot ráadásul kiki csalásért is fizet, szóval nem ez tartotta fel.
A VAC legakább hatékonyabb lesz. Nehezen gondolom, hogy a 21 szintig el lejet majd jutni csalással. Ez egy átállás, időszak, aminek le kell telnie, hogy érezhető hatása legyen. Csak az reklamál emiatt, akinek számít a 20 euró.
Ez egy játék. Te is megvetted ezek szerint, mert játszani akartál. A csaló is megveszi a csalást, hogy játszon. Az átlag alkoholista, akit nem érdekli a játék, az is megveszi a sörét. Ha akarja. Ha megteheti.