pocok5 írta:
Gyere FB, ott beszélünk ...
mik ezek a hszek? 6,7 oldal, szinte rericsi8, pocok5... Ez nem chat. Ti annak érzitek? Mennyetek skypera, vagy steamre. Különben ha észrevetted volna rericsi, miattad mentek el az emberek.. Vedd észre magad. Ne engem oktass, hogy miattam mentek el, mert okoskodom. Többnyire, az én okoskodásaimat, többen díjazzák, mint a te jelenlétedet. Csodálkozol hogy nem segít senki? Én nem.. Kikinek igazat adok, mindenben! Ő egy értelmes ember, segít ahol tud, pluginokat ír, persze nem akármilyeneket! Allieden fejet hajtottak, amikor meglátták az anti send file plugint, ami nagy szó! De még sorolhatnám a neveket, akik normálisak, segítőkészek. Silent, Metal, Alnilam, crazy, stb. Vegyél róluk példát! Ne a rossztól tanulj!
Javaslatom kiki: Off topic zárolása 1-2 hónapra. Majd megtanulják merre hány méter. Szerintem mindennek van határa.
Tegnap küldtem egy üzenetet offtopicba 6 oldal volt, mire rátaláltam. Felhasználók, pocok, ricsi, pocok, ricsi... Ez a végtelenségig... Téma: facebook. Letiltottál. Nem. De, mert nem tudok írni. énse. Oké. Igen az. De nem. Holnap szombat. Talán. Tegnap csütörtök volt. Ja. Honnan tudod? Mert ma péntek van. Ja!. Holnap a barackfámnak ünnepeljük a szülinapját! Húúú az jó! Ja. Ennyiből áll a beszélgetésetek. Semmi komoly dologról nem tudtok kommunikálni. Ezért mennek el a régi emberek, az újjak meg elolvasnak 2,3 oldalt offtopicba, és meg van a véleményük. Ezért kár feljönni... Remélem tetszik majd a véleményem. Üdv. Anonymous1337