hlmod.hu

Magyar Half-Life Mód közösség!
Pontos idő: 2025.06.16. 22:14

Jelenlévő felhasználók

Jelenleg 358 felhasználó van jelen :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 357 vendég

A legtöbb felhasználó (2761 fő) 2025.01.09. 20:06-kor tartózkodott itt.

Regisztrált felhasználók: Google [Bot]az elmúlt 5 percben aktív felhasználók alapján

Utoljára aktív
Ahhoz hogy lásd ki volt utoljára aktív, be kell jelentkezned.

Az oldal teljeskörű
használatához regisztrálj.

Regisztráció

Kereső

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [39303 hozzászólás ]  OldalElőző1270327042705270627073931Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Írj! - Chat
HozzászólásElküldve:2015.01.14. 13:56 
Jómunkásember

Megköszönt másnak: 15 alkalommal
Megköszönték neki: 126 alkalommal
DeR0iD írta:
Manapság szervet úgy elindítani hogy nincs rajta "plugin" elégé nehéz. Lehet hülyén hangzik de az olyan szerverből sok van (pld:nincs bekonfigolva) és a játékosok csak úgy pont oda nem fognak felmenni.

Minden a marketingtől függ. Egy alap szervert is be lehet indítani 1-2 hónap alatt ha jól reklámozod.

aron87 írta:
Nem véletlenül a külföldi szerverek a top 10 be vannak benne. Szerintetek miért? Miért van az, hogy akár milyen szervert csinálsz, pl cs 1.6, source vagy GO, teljesen mind egy, mert akkor se lesz WD TOP1. Szerintetek miért? Válaszokat várom.

Magyar szerver is lehetne TOP1 -be ha nem csak a "Magyar" játékosokat céloznák meg (pl.: "Kirakom facebook oldalamra a szerver ip-t, majd jönnek sokan", "feliratkozom a magyar szerverkereső oldalakra", "Feliratkozok gametrackerre, na akkor már biztos tele lesz, mert itt külföldiek is látják") és akkor kész is a reklámkampány, 1-2 héttel később jön a koppanás: "miért csak 1-2 ember játszik a szerveren pedig én reklámoztam orrba-szájba, na jó akkor rakok rá másik konfigot az tuti jó lesz" sok szerver tulajdonos így gondolkozik. (Tisztelet a kivételnek!)
Még 1 plusz dolog: sok külföldi szerver lesza*ja a pingeket és nem az van hogy ha 100+ a pinged akkor ki vagy dobva a szerverről.

Persze erről még 1 oldalt lehetne írni, hogy mit csinál rosszul a Magyar :D
(Saját vélemény, nekem ez a meglátásom)

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve:2015.01.14. 19:10 
Imperátor

Megköszönt másnak: 5 alkalommal
Megköszönték neki: 135 alkalommal
Külföldi szerverek is mind modoltak. 1.6 szervereknél a moddolt szerókon vannak, mivel azok nem "alapok"

Kép

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve:2015.01.14. 20:05 
Felfüggesztve

Megköszönt másnak: 3 alkalommal
Megköszönték neki: 23 alkalommal
Metal írta:
Külföldi szerverek is mind modoltak. 1.6 szervereknél a moddolt szerókon vannak, mivel azok nem "alapok"

Nem tudom ki hogy van vele, de én jobban szeretem azokat a szervereket, ahol nincs semmi. pl: War/Mix szerver. Meg anno volt egy old's nevű klán, az ő szerverükön se volt semmi, és elég sokan mentek fel rá.

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve:2015.01.14. 20:14 
Őskövület

Megköszönt másnak: 26 alkalommal
Megköszönték neki: 418 alkalommal
Ez mind szép és jó, de inkább azt vizsgáljuk, hogy miért ilyenek a mai szerverek. Ennek okát a játékosok átlag életkorában kell keresni. Az átlag életkor 8-14 év körül van míg kb 3-4 évvel ezelőtt 16-21 körül volt. Őket még megfogta az olyan játék ahol nincs semmi extra. Ha valaki ma akarna 1 szervert indítani és a saját stílusához akarja igazítani garantáltan üres lesz a szerver, amint telerakja minden hülyeséggel amit a mai játékosok szeretnek és van érzéke a marketinghez elérheti, hogy 0-24 ben fullon legyen a szervere. Személy szerint én is sokkal jobban szeretem a mix/war szervereket (ugye kiki, silent, pocok és a többiek? XD) , de ilyeneket már egyáltalán nem találni.

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve:2015.01.14. 20:35 
Senior Tag

Megköszönt másnak: 87 alkalommal
Megköszönték neki: 2 alkalommal
crazyboy írta:
Ez mind szép és jó, de inkább azt vizsgáljuk, hogy miért ilyenek a mai szerverek. Ennek okát a játékosok átlag életkorában kell keresni. Az átlag életkor 8-14 év körül van míg kb 3-4 évvel ezelőtt 16-21 körül volt. Őket még megfogta az olyan játék ahol nincs semmi extra. Ha valaki ma akarna 1 szervert indítani és a saját stílusához akarja igazítani garantáltan üres lesz a szerver, amint telerakja minden hülyeséggel amit a mai játékosok szeretnek és van érzéke a marketinghez elérheti, hogy 0-24 ben fullon legyen a szervere. Személy szerint én is sokkal jobban szeretem a mix/war szervereket (ugye kiki, silent, pocok és a többiek? XD) , de ilyeneket már egyáltalán nem találni.

Sajnos.

'The dictator is coming' :D

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve:2015.01.14. 20:42 
Tiszteletbeli

Megköszönt másnak: 96 alkalommal
Megköszönték neki: 555 alkalommal
Ahol meg a stabilitás van előtérben, az le sincs szarva :)

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve:2015.01.14. 20:44 
Tud valamit

Megköszönt másnak: 1 alkalommal
Megköszönték neki: 15 alkalommal
Á nem tudom nem merem full tisztán futtatni majd a szerveremet :)

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve:2015.01.14. 21:51 
Minden6ó

Megköszönt másnak: 219 alkalommal
Megköszönték neki: 289 alkalommal
Kivancsisagbol kerdezem, ha lenne egy alap szero mindenki fel jarnq ra aki irta? Szerintem nem, szoval hanyagolos tema legyen ez. Mimdenki ugy krealja a szerveret ahogy akarja es ha alap akkor is lehet tele lenne mert sok olyan ember van meg aki jatszana rajta csak nehezem talalnq meg az ipt vagy jutna el hozza. Lenyeg hogy leget nyitni csak ha nem jarnak ra elso honapban nem kell offolni.. Sok kifogast irtok, egyerubb megirni az igazsagot, hogy nem akartok vagy nincs penz, esetleg ns vagy. Aki szeretne nyitna, aki meg kamu szoveget irja az csak csatlakozni akar a tarsasaghoz, hogy ne logjon ki....

Kép
Kép

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve:2015.01.15. 09:02 
Felfüggesztve

Megköszönt másnak: 3 alkalommal
Megköszönték neki: 23 alkalommal
norbee.16 írta:
Kivancsisagbol kerdezem, ha lenne egy alap szero mindenki fel jarnq ra aki irta? Szerintem nem, szoval hanyagolos tema legyen ez. Mimdenki ugy krealja a szerveret ahogy akarja es ha alap akkor is lehet tele lenne mert sok olyan ember van meg aki jatszana rajta csak nehezem talalnq meg az ipt vagy jutna el hozza. Lenyeg hogy leget nyitni csak ha nem jarnak ra elso honapban nem kell offolni.. Sok kifogast irtok, egyerubb megirni az igazsagot, hogy nem akartok vagy nincs penz, esetleg ns vagy. Aki szeretne nyitna, aki meg kamu szoveget irja az csak csatlakozni akar a tarsasaghoz, hogy ne logjon ki....

Én most is járok, amikor nem Globálozok. Teljesen alap szerverre járok, se mód, se plugin. Én bármikor csinálhatnék 1.6 -os szervert, vagy 1.5 -t, de mivel nem játszom annyit ezekkel a verziókkal, ezért kár hogy fusson.

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve:2015.01.15. 15:45 
Tud valamit

Megköszönt másnak: 1 alkalommal
Megköszönték neki: 15 alkalommal
Ez szerintetek kamu vagy nem?

http://steamkod.hu/

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése: Rendezés 
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [39303 hozzászólás ]  OldalElőző1270327042705270627073931Következő