theglorious írta:
Én csak ennyit szólnék hozzá:
Idézet:
6. Tilos a fórumon mások személyes adatainak közzététele az illető jóváhagyása nélkül. Személyes adatnak minősül minden olyan adat, amely segítségével az illetőt közvetve vagy közvetlenül azonosítani lehet (különösen: név, fénykép, stb.). A személyes adatok védelméhez fűződő jogok megsértéséért a Fórum tulajdonosa, üzemeltetője és a moderátorok semmilyen felelősséget nem vállalnak, az abból eredő polgári és büntetőjogi felelősség kizárólag a jogsértő felhasználót terheli.
Az egyéb problémádat próbáld meg egy hozzáértővel megbeszélni. Muszáj leírjam, hogy nem a vitát akarom folytatni, sőt, el sem kellett volna kezdődnie, de qkly uraság mindenben csak a rosszat látja. The Peace-nek igazat adok, mégpedig, a te hibád az eseted.
Tudom, hogy megsértettem ezzel a szabályzatot. Aznap mikor kiraktam nem voltam éppen olyan jó kedvemben.

Majd ha valamelyik hírportál kiposztolja egy gyilkosnak a fotóját, kérlek másold már be oda, ezt, valamint fűzd hozzá, hogy az áldozat hibája volt mert rosszkor volt rossz helyen. Nem az én hibám mert átvágtak. Persze tudtam, hogy online vásárolgatni így nem biztonságos, de vannak még normális emberek a mai világban.

u.i: Ez az uraság kifejezés undorító dolog manapság. Gondolom ezzel kiszerettél volna fejezni valamit, amit nem nyersen közölsz velem hanem inkább ilyen célozgatós formában teszed! Grat.
Én sosem vitáztam itt senkivel bárki bárminek is vette. Én vagyok a fórum csicskája mert kimerem mondani azt amit gondolok, mégha ezzel szabályzatot is sértek. A multkor "beszólásom" az "aarpi" nevű topicja alá sem vicc volt. Ő is megtette ezt hasonlóképpen csak steam accal. De ahogy deci leírta előzőekben azzal a módszerrel visszaszereztem az accot. Én megadtam neki az enyémet, ő meg adott egy locked accot.

Na m1. Vannak itt emberek akik elvannak nagyon szálva, és nem tisztelik a másikat, azért mert ők 20xx-ben regisztráltak és erre verik, ezért lenézik azt aki hibázik/új. Ez a legviccesebb. Régen jobban idegesített manapság ebbe már inkább nem szólók bele ha tehetem csak jót nevetek rajta, hogy valaki itt próbál érvényesülni. Meg szitén a te beszólásod volt, hogy középpontban akarok lenni. Igen. Ha középpontban akarok lenni felregisztrálok egy ilyen fórumra baszki.

Ehez is ész kelett, hogy ilyet kitalálj. Fogom magam facebookon rengeteg csoport van. Ott produkálom magam. Részemről ennyi, és többet nem is akarok erről beszélni, hogy miért vagyok ilyen "NAGYKÉPŰ". Ettől függetlenül hozzáfűzöm, hogy amikor én 2015 vagy 14-ben regisztráltam senkivel nem volt bajom. Ottvan béke levente. Velem sem volt semmi, habár őt már 2012-ben is ismertem egy másik játékról, és akkor még mondhatom azt is, hogy nagy haverok voltunk. Énis ugyanolyan újonc regisztrált voltam mint itt az újak, és velem is szenyóztak ám rendesen. Mióta úgymond tag ként vagyok itt, azóta olvasom a topicocat, és szinte minden 2. h.sz belekötés/beszólás. Ezek a h.sz-ek váltsák ki azt, hogy én most odaírjak. Továbbra is ezt fogom tenni amúgy tehát ezek, hogy itt minősítgetsz engem közben azt sem tudod ki a fasz vagyok, nem nagyon érdekel.

. Annyi a bajod nekedis, hogy van itt 1 ember aki ellent mond neked ergó nem nyal be.