Najó, én ezt nehezen bírom már.... Lehet, hogy ez offtopik, és chatnek nevezik ezt a fórumot, de mindenhol ugyanúgy offoltok. Most komolyan, mindenkit küldjek el 1 hétre? Ha ez így halad tovább, akkor távozni fogok, mert én nem tudom elviselni ezt a szennyet.... official fórumon már rég kaptátok volna a bant. Tudom, hogy nem olyan nagy a fórumközösség, mint ott, meg lehet hogy nem is olyan értelmesek, de ez így nem vezet sehová. Hibásan feltöltött pluginok tömkelege (- lehet hogy fut, meg minden, de sajnos sokan képtelenek elolvasni egy nagyon egyszerű szabályzatot a feltöltési szabályokról, és/vagy esetleg képtelenek betartani azokat), ostoba kérdések nap mint nap, és ez engem agyilag fáraszt le. Ne értsetek félre, egy-két off mehet, nem is lenne baj, de ez az utóbbi óvodás viselkedés, a sok agyilag gyenge ember, mint említettem lefárasztott. Nem is írok nagyon a fórumokba, többségében ezen okok miatt, mert minden fórumban van oda nem illő hozzászólás, felesleges ígérgetés, hogy "majd egyszer" stbstb. Részben ezek miatt nem postolok annyit, mert értelmetlen trollkodások folynak. Ha bekrül a karma rendszer, akkor talán én is beállok a türelmes segítők sorába, de amíg a felesleges offolások folynak, nem látom értelmét, hogy aktívan részt vegyek a "HelpDesk"-ben. Én mostantól kezdve, TÖRLÖM pár szavas, ÉRTELMETLEN hozzászólásokat, figyelmeztetve. Nem érdekel, ha nem fogja fel, (mert mondjuk nincs agya vagy más testi rendellenessége van, (pl vak)), később tiltva lesz. Ez NEM óvoda. _________________ Kód: I'm back 
|