hlmod.hu

Magyar Half-Life Mód közösség!
Pontos idő: 2025.06.15. 21:31

Jelenlévő felhasználók

Jelenleg 370 felhasználó van jelen :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 369 vendég

A legtöbb felhasználó (2761 fő) 2025.01.09. 20:06-kor tartózkodott itt.

Regisztrált felhasználók: Bing [Bot]az elmúlt 5 percben aktív felhasználók alapján

Utoljára aktív
Ahhoz hogy lásd ki volt utoljára aktív, be kell jelentkezned.

Az oldal teljeskörű
használatához regisztrálj.

Regisztráció

Kereső

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [39303 hozzászólás ]  OldalElőző1365236533654365536563931Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Írj! - Chat
HozzászólásElküldve:2018.11.05. 18:55 
Fanatikus

Megköszönt másnak: 6 alkalommal
Megköszönték neki: 18 alkalommal
@DeteCTOR: Egy az nem a phpbb fórum motor hibája. Ráadásul a phpbb-t folyamatosan fejlesztik, phpbb meg az smf elég jó fórum motor, csak megsúgom... Más fórumon sem lehet kitiltani 1 olyan embert, akinek 1 kis csöpnyi IQ-ja van, mivel ha regisztrálni akar úgyis tudni fog. Mivel ipt lehet váltani, meg kb minden net szolgáltató dinamikus ip-t ad. felhasználót kitiltod újra regel, email címet tiltod csinál újat azt újat accot regel. Ennyi... Tudom jól, mivel én is vezetek/vezettem több fórumot. Mára már csak 1 fórumot vezetek az is phpbb és hidd el, elég zúra egyébként mert nagyon sok frissítés jön ki hozzá. SMF is jó egyébként, régen én azt használtam, meg nem miattam, hanem a fórum előző tulaja miatt van phpbb. Annyi kb a különbség, hogy a phpbb-nek kicsit nehezebb szerintem az adminisztrációs vezérlőpultja (nem a moderátori). Már csak azért mert elég régóta vagyok phpbb-s fórum vezetője, igen nehéz néha eligazodnom rajta, az tény és való. De amúgy jó motor... Egy két dolgok sajnálok, hogy phpbb-hez nincs ami smf-hez van, de van fordítva is így. Ráadásul a phpbb-t nagyon sűrűn folyamatosan frissítik... míg az smf-et hónapok telnek el és semmi...

Smf:

Mon, 20 Nov 2017 00:47:44 GMT

SMF 2.1 Beta 3 Released

Most a legújabb frissítés pedig:

Fri, 23 Mar 2018 18:24:45 GMT

SMF 2.0.15 Released

Kb 8 hónapja volt...

Phpbb: 01 Jul 2018
3.1.x

A legújabb: 2018.09.13 3.2.3
1 hónap telt el a kettő között... Szóval...
Weboldalakról, meg ilyen cs 1.6 cssről, meg NS szerverről, nem lehet végleg kitiltani senkit...

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve:2018.11.05. 20:25 
Tud valamit

Megköszönt másnak: 2 alkalommal
Megköszönték neki: 19 alkalommal
Egy kérdés, ha már ennyire benne vagy..
Szerinted ahol több százezres közösség van, milyen fórum motorokat használnak? Nem phpbb -t, vagy SM-et, mert semmit nem ér.. Ha már minőségről beszélünk, akkor vBulletin 5 Connect. Ez a világon talán az egyetlen használható fórum motor. Optimalizált, biztonságos, stb.. Igaz, $250, de csak egyszer kell megvenni.

terminator100 írta:
@DeteCTOR: Egy az nem a phpbb fórum motor hibája. Ráadásul a phpbb-t folyamatosan fejlesztik, phpbb meg az smf elég jó fórum motor, csak megsúgom... Más fórumon sem lehet kitiltani 1 olyan embert, akinek 1 kis csöpnyi IQ-ja van, mivel ha regisztrálni akar úgyis tudni fog. Mivel ipt lehet váltani, meg kb minden net szolgáltató dinamikus ip-t ad. felhasználót kitiltod újra regel, email címet tiltod csinál újat azt újat accot regel. Ennyi... Tudom jól, mivel én is vezetek/vezettem több fórumot. Mára már csak 1 fórumot vezetek az is phpbb és hidd el, elég zúra egyébként mert nagyon sok frissítés jön ki hozzá. SMF is jó egyébként, régen én azt használtam, meg nem miattam, hanem a fórum előző tulaja miatt van phpbb. Annyi kb a különbség, hogy a phpbb-nek kicsit nehezebb szerintem az adminisztrációs vezérlőpultja (nem a moderátori). Már csak azért mert elég régóta vagyok phpbb-s fórum vezetője, igen nehéz néha eligazodnom rajta, az tény és való. De amúgy jó motor... Egy két dolgok sajnálok, hogy phpbb-hez nincs ami smf-hez van, de van fordítva is így. Ráadásul a phpbb-t nagyon sűrűn folyamatosan frissítik... míg az smf-et hónapok telnek el és semmi...

Smf:

Mon, 20 Nov 2017 00:47:44 GMT

SMF 2.1 Beta 3 Released

Most a legújabb frissítés pedig:

Fri, 23 Mar 2018 18:24:45 GMT

SMF 2.0.15 Released

Kb 8 hónapja volt...

Phpbb: 01 Jul 2018
3.1.x

A legújabb: 2018.09.13 3.2.3
1 hónap telt el a kettő között... Szóval...
Weboldalakról, meg ilyen cs 1.6 cssről, meg NS szerverről, nem lehet végleg kitiltani senkit...

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve:2018.11.05. 20:42 
Fanatikus

Mert semmi értelme kifizetni érte egy havi bért érte kb...
De nem tudom hány éves vagy, de biztos jobban értesz hozzá mint én :D
Semmi értelme, tudod miért? Mert bannolni úgy se lehet olyat, aki vissza akar térni. Ennyi.
Phpbb is optimalizált kódú, lehet, ha nincs teli sok baromsággal. Ennyi a lényeg.
Max a cloud lehetőségének van értelme... De akkor már veszel egy értelmes cloud hostingot, azt csövi. ott a cloud...
Hidd el, phpbb és smf is lehet olyan jó, mint a vbulletin :D
phpbb-vel is ugyanúgy meg smf-el is ugyanúgy meglehet csinálni, jó forumot ami több száz ezer tagot elbír...
Nem azért vannak itt ilyen kevesen mert nem bír el több tagot, meg stb... Nekem vagy 5 évig volt free webtárhelyen smf fórumom ami 6000 felhasználóval rendelkezett, meg napi 2000-3000 közötti userral, azt free hostingról beszélek... még a hoszting is megszűnt azóta, mivel reklámot sem raktak ki évekig, és nem az én webem miatt szűntek meg, mivel cpanel volt, ami 10% cpu használatnál le lövi az oldalad. Meg 256Mb ramnál.
Nem azért használnak vbulletin-t mert az olyan kva. jó... hanem azért, mivel fizetős, és van pénze megteheti.... Meg mivel azt hiszi jobb...:)
Hidd el tudom miről beszélek, több vbulletin fórumot láttam feltörve már, mint phpbb-t meg smf-et összesen.
Mellesleg, nehezebben lőhető ki a hlmod.hu mint az alliedmodders fórum... ddossal, pedig a hlmod.hu még cloudflare-t se használ... nem mintha sok értelme lenne, 1 perc alatt visszafejtem a szerverip-t amiről megy a weboldal.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára terminator100 2018.11.05. 20:51-kor.

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve:2018.11.05. 20:51 
Tud valamit

Nem vitatkozom. :xicon_e_biggrin:
Ha tényleg 5 évig volt fórumod, ahol 6k user volt regelve, bizonyára az https://archive.org/web/ is
megtalálj. Küld már el ide, kíváncsi lennék rá. :lol: Nem lesz reklám, mert ahogy írtad, megszűnt. :)

terminator100 írta:
Mert semmi értelme kifizetni érte egy havi bért érte kb...
De nem tudom hány éves vagy, de biztos jobban értesz hozzá mint én :D
Semmi értelme, tudod miért? Mert bannolni úgy se lehet olyat, aki vissza akar térni. Ennyi.
Phpbb is optimalizált kódú, lehet, ha nincs teli sok baromsággal. Ennyi a lényeg.
Max a cloud lehetőségének van értelme... De akkor már veszel egy értelmes cloud hostingot, azt csövi. ott a cloud...
Hidd el, phpbb és smf is lehet olyan jó, mint a vbulletin :D
phpbb-vel is ugyanúgy meg smf-el is ugyanúgy meglehet csinálni, jó forumot ami több száz ezer tagot elbír...
Nem azért vannak itt ilyen kevesen mert nem bír el több tagot, meg stb... Nekem vagy 5 évig volt free webtárhelyen smf fórumom ami 6000 felhasználóval rendelkezett, meg napi 2000-3000 közötti userral, azt free hostingról beszélek... még a hoszting is megszűnt azóta, mivel reklámot sem raktak ki évekig, és nem az én webem miatt szűntek meg, mivel cpanel volt, ami 10% cpu használatnál le lövi az oldalad. Meg 256Mb ramnál.
Nem azért használnak vbulletin-t mert az olyan kva. jó... hanem azért, mivel fizetős, és van pénze megteheti.... Meg mivel azt hiszi jobb...:)
Hidd el tudom miről beszélek, több vbulletin fórumot láttam feltörve már, mint phpbb-t meg smf-et összesen.

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve:2018.11.05. 20:55 
Fanatikus

Már nem tudom pontos címét, mert a freetárhelyen aldomainről ment a fórum...
valami gforum.valami.com

Szerk:

De nem fogom bizonygatni az igazam, én tudom, hogy így volt ennyi a lényeg. Amit hozzászerkesztettem, még olvasd el :D
ha nem hiszed, ez van.

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve:2018.11.05. 21:06 
Tiszteletbeli

Megköszönt másnak: 55 alkalommal
Megköszönték neki: 515 alkalommal
terminator100 írta:
Mellesleg, nehezebben lőhető ki a hlmod.hu mint az alliedmodders fórum... ddossal, pedig a hlmod.hu még cloudflare-t se használ... nem mintha sok értelme lenne, 1 perc alatt visszafejtem a szerverip-t amiről megy a weboldal.

Azert hasznalnak vb-t meg ipb4 es fizetos tarsait mert van hozza support es sok cegnek nincs kedve foglalkozni vele.
Ebbol adodoad DE azert hasznalnak VB-t mert kurvajo es nem azert mert rossz.

Kilovesnek semmi koze a forumhoz sem vbhez sem phpbb-hez.

Mellesleg ha forumokat bongeszek sehol se latok phpbb-t vagy csak ritka esetbe. Mindenhol vbulletin vagy ipboard szerepel copy-ba :D talan meg smf kozbe felbukkan.

De attol az en szivembe szutyok marad a phpbb es elavult tarsaihoz kepest.(Kovezzetek meg)
Inkabb kifizetem egyszeri 300 eurot ha projecthez lenne kedvem.

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve:2018.11.05. 21:20 
Fanatikus

Csak elmondanám, hogy annyival jobb, hogyha fizetsz, a fejlesztő garantál xy. évre saját supportot, tehát a fejlesztő is fog neked segíteni ha problémád van az oldaladdal kb, ez kb ennyit foglal magába:

Support

Customer Forum Support
Customer Ticket Support
Public Forum
Extensive 3rd Party Developer Community
Professional Services

De ahogy gondoljátok, ha van felesleges pénzetek költsétek nyugodtan fórum motorra :D
De nem tud többet, úgymond, hogy bannolás terén stb....

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve:2018.11.05. 21:27 
Tud valamit

Igazat adok. Én is úgy tudom, hogy egyszeri $250.

DeteCT0R írta:
terminator100 írta:

Azert hasznalnak vb-t meg ipb4 es fizetos tarsait mert van hozza support es sok cegnek nincs kedve foglalkozni vele.
Ebbol adodoad DE azert hasznalnak VB-t mert kurvajo es nem azert mert rossz.

Kilovesnek semmi koze a forumhoz sem vbhez sem phpbb-hez.

Mellesleg ha forumokat bongeszek sehol se latok phpbb-t vagy csak ritka esetbe. Mindenhol vbulletin vagy ipboard szerepel copy-ba :D talan meg smf kozbe felbukkan.

De attol az en szivembe szutyok marad a phpbb es elavult tarsaihoz kepest.(Kovezzetek meg)
Inkabb kifizetem egyszeri 300 eurot ha projecthez lenne kedvem.

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve:2018.11.05. 21:39 
Fanatikus

Igen egyszeri, ha nem havidíjasan fizeted, mivel lehet havidíjast, akkor ők hosztolják a webed is.
Maga a script minden nélkül 250$.
De ahhoz pár év támogatást adnak, nem ameddig élsz, vagy működik a weboldalad. erre akartam kilyukadni...
de mondok 1 példát codecanyonon veszel pl valami web scriptet... ott is írja az oldalon, hogy alapból ad hozzá pl félév supportot, addig vállalja a frissítés a scriptnek, nem a te oldaladnak, hanem a scriptnek.
De tudsz +12 hónapot kérni hozzá, egyedi árért, amennyit a fejlesztő kér érte....
ezt nem reklám céljából írtam, de ez így van, így már remélem érthető miről beszélek... persze nyílván olyan is van, aki nem vállalja azon az oldalon, de egy a lényeg. A support nem örökre szól.

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve:2018.11.06. 02:33 
Tud valamit

[profil]DeteCT0R[/profil]

viewtopic.php?f=51&t=29493&p=209097#p209097
DeteCT0R írta:
Nos egy olyanra lennek kivancsi hogyan tudom megoldani hogy legalabb egy specbotot lasson a gametracker :D (Jelenleg GOTV fut a szerveren de GT nem latja es jo lenne ha latna)

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése: Rendezés 
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [39303 hozzászólás ]  OldalElőző1365236533654365536563931Következő