Helló!
Olvasva az előző 3-4 oldalt, csak annyit fűznék hozzá, hogy mi "régiek" felnőttünk... és szerintem ez így van rendjén. Elmélkedünk, hogy milyen szép is volt gyerekkénk felmenni az akkoriban divatban lévő 1.6 szerverekre suli után (vagy közben

), élveztük a sok sok játékot, szerettünk ismerkedni, trollkodni, tartozni egy egy kicsi közösséghez, klánhoz, stb.. De ez a fajta élet el is múlt sokaknál, mint ahogy nálam is. Jön ugye egy kapcsolat, amiből házasság lesz, majd család, és így tovább. Már a szabadidőt nem az tölti be, hogy felmegyünk egy 1.6 szerverre, hanem az előbb felsoroltak.
Akkoriban nem voltak ennyire befutottak, és nem voltak ilyen csúcs-okos mobiltelefonok, és nem is tudott ennyire lefoglalni egy telefon, mint ahogy most. Akkor még volt egy FUJITSU számítógép 4GB rammal, és a mienk volt a világ. Mindenki saját szervert akart, mindenki admin akart lenni egy egy felkapott szerveren, mindenki vagány akart lenni (mint ahogy én is

), és akkor indítottam el a
MAXHACKED szervereket a saját számitógépemről futtatva. (ha volt egy áramszünet, vagy egy automatikus alvó mód, ment minden a levesbe

aztán váltottunk hostingra, aztán vps)
De egy szónak is száz a vége.. egy remek gyerekkort, rengeteg élményt és boldog pillanatot kaptam a játéktól és a hozzá tartozó közösségtől.
Néhány nosztalgikus kép