Na ezt figyeljétek. ( steamen van egy olyna, hogy ha beírod az üzeneted elejére, hogy /me, akkor kéken írja az üzit.
Kód:
OroSzRuLetT. Ez az üzenet a Hungary HL Steam Guard csapatától jött. Egy véletlenszerűen kiválasztott Steam Fiókot, és azon meghajtót, amin az található átvizsgáltuk, aminek következtében egy "cheat"-et véltünk felfedezni. Ezt haladéktalanul törölje a számítógéperől. Az üzenet feladója a már fentebb elmílett személy/személyek, OroSzRuLetT. nevű felhasználó véletlenszerűen lett kiválasztva az üzenet továbbítására, aki az üzeneteket nem látja.
*.*Lali*.*..<3..:$ most a(z) Counter-Strike játékkal játszik. Kattints ide a csatlakozáshoz.
OroSzRuLetT. Amennyiben a "cheat"-et nem törni a számítógéperől 5 percen belül, Steam Fiókja törlésre fog kerülni
OroSzRuLetT. Várjuk válaszát.
*.*Lali*.*..<3..:$: ez mos komoly?
*.*Lali*.*..<3..:$: most*..
OroSzRuLetT. Igen.
*.*Lali*.*..<3..:$: fennt van a badboy de nem használom..
*.*Lali*.*..<3..:$: Töröljem?
OroSzRuLetT. Már nem szükséges, Steam Fiókja törlésre fog kerülni.
*.*Lali*.*..<3..:$: miért?
*.*Lali*.*..<3..:$: Töröltem mindent
*.*Lali*.*..<3..:$: Soha nem használtam steamhoz Hacket soha..
OroSzRuLetT. Mivel több bejelentést is fogadtunk bizonyos felhasználóktól, akik a maga társaságában játszottak, és eközben felfedezni vélték a csalást.
*.*Lali*.*..<3..:$: Persze.. hogyne
*.*Lali*.*..<3..:$: csak egy baj van..
*.*Lali*.*..<3..:$: nem csaltam soha :)
*.*Lali*.*..<3..:$: főleg nem steammal...
OroSzRuLetT. A bejelentések megbízható forrásokból jöttek, ezért a Fiókja törlésre fog kerülni.
*.*Lali*.*..<3..:$: Megtudhatom ki mondta?
OroSzRuLetT. És a számítógép log fájljában is bennevan a Bad Boy nevú cheat program indítása.
OroSzRuLetT.: A felhasználók azt kérték, hogy névtelenül említsük őket.
OroSzRuLetT. Ez egy átverés, amit jól besz*****
OroSzRuLetT.: HAHAHAHA
OroSzRuLetT.: :DDDDDD
*.*Lali*.*..<3..:$: sz*******?
OroSzRuLetT.: IGEN
*.*Lali*.*..<3..:$: A***** ÉLETBE
OroSzRuLetT.: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
*.*Lali*.*..<3..:$: *******
*.*Lali*.*..<3..:$: Ez nagy volt
*.*Lali*.*..<3..:$: xDDD
*.*Lali*.*..<3..:$: ***** *****!
*.*Lali*.*..<3..:$: majd be*******!