Mégegyszer elmondom, hátha megérted.
Tegnap kiosztottam minimum 5 figyelmeztetést offért, káromkodásért, stb. ( Mivel átnéztem az elmúlt hónap eseményeit. )
Ezeknél az adott téma az ok, mint ahogy nálad is.
De mivel valaki törölte a témát, ezért nem tudod megnézni azt, hogy miért kaptad. Az offot én amúgy is törlöm, a káromkodást pedig moderálom ( a figyelmeztetés mellett. )
A figyelmeztetés önmagában nem számít sokat, annyit jelent, hogy figyelmeztetlek, hogy ne csináld azt, amit eddig. Attól, hogy 1 év alatt például összeszedsz 5 figyelmeztetést még biztos, hogy ki leszel tiltva. Az akkor fog bekövetkezni, ha viszonlag rendszeresen offolsz, káromkodsz. Az, hogy néha nem figyelsz eléggé oda, még nem tiltunk ki. A figyelmeztetés a nevéből adódóan figyelmeztet téged. Esetedben az offolás, vagy a káromkodás miatt kaptad.
Egyébként nem minden offért adok egyből figyelmeztetést, csak akkor, ha aznap többet is látok, vagy az NAGYON-NAGYON elüt a témától.
fear_ezmegmi : Jogos. Régen volt.
Idézet:
De hát amikor azt írja, hogy a keresett téma nem található, hát akkor az már gázos És gondolja, hogy off / káromkodás miatt ( inkább off, nem káromkodom )
Ok nélkül nem fogok figyelmeztetni, hidd el.