Sziasztok. Kisorsolnám ezt a skint.

A nyeréshez lottózni kell lényegében.
1-30 kell 5 számot megadni. Csak a teli találat nyer. A sorsolás időpontját nem tudom megmondani fix-re, de frissítem majd. Addig van lehetősége "mindenkinek" megtalálni a posztot. Hozzászólásban jöhet az 5 számod, és mellé linkelve a steam profilod, amely tartalmazza a CS2-t, mert ha nyersz csak és kizárólag arra a profilra tradelem el, amit ide is linkelsz.
A sorsolást egy erre a célra készített random szám generátorral fogom sorsolni. Nyílván a számok nem ismétlődhetnek. Ha a sorsoláson senkinek nincs teli találata, hozzá csapok még egy nyereményt plusszba. Ez lehet egy 3 centes matrica is, vagy akár nagyobb értékű skin. Ne számítsatok késekre, vagy bármi extrára. A felesleges "skinjeim" sorsolom ki. Nem tudom meddig tervezem, lehet ha az 1. játékon lesz teli találat, akkor azzal le is zárom, meglátjuk mennyire van erre egyátalán igény.
Mindenki 3 szelvénnyel játszhat, de csak és kizárólag 1 hozzászólásban. Ez összesen 15 szám, de természetesen legyen tagolva 3 szelvényre. Akinek nem sikerül ezeket az alapvető feltételeket teljesíteni, egyértelműen nem vesz részt a sorsoláson. A biztonság kedvéért írok egy példát, hogy egyértelmű legyen.
Példa: 23 - 4 - 12 - 2 - 7
12 - 11 - 29 - 30 - 8
1 - 30 - 20 - 25 - 10
Tehát a számok 1 szelvényen belül nem ismétlődhetnek ez egyértelmű, de a 3 külön szelvényen természetesen szerepelhetnek ugyanazok a számok. Remélem egyértelmű a dolog. A játékszabályok változtatási jogát fenntartom, ha nagyon nem lesz nyertes, akkor csökkentjük a sorsolt számok skáláját.
Jelenlegi esélyek a teli találatra: 1:142.506 (0,0021%.)
Tehát, 3 x 5 számot kérek 1 és 30 között. (Az 1 és a 30 is játszik!), a sorrend nem számít. A sorsolás időpontjával természetesen előre fogok jelentkezni ennél a posztnál, a győztest (Ha lesz) pedig megfogom itt jelölni ebben a posztban!
1. Játék kezdete: 2026.02.12
1. Játék sorsolás: - (Hamarosan)