hlmod.hu

Magyar Half-Life Mód közösség!
Pontos idő: 2025.06.17. 21:31

Jelenlévő felhasználók

Jelenleg 375 felhasználó van jelen :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 375 vendég

A legtöbb felhasználó (2761 fő) 2025.01.09. 20:06-kor tartózkodott itt.

Regisztrált felhasználók: nincs regisztrált felhasználóaz elmúlt 5 percben aktív felhasználók alapján

Utoljára aktív
Ahhoz hogy lásd ki volt utoljára aktív, be kell jelentkezned.

Az oldal teljeskörű
használatához regisztrálj.

Regisztráció

Kereső

Lezárt fórum A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [23 hozzászólás ]  OldalElőző123Következő
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve:2012.09.22. 14:17 
Beavatott

Megköszönték neki: 1 alkalommal
jobban tud plugint írni?:D 23 vagyok öcsém:D 10 éve foglalkozok ilyenekkel kb.. :DDDDD /HUN/ oldhands* Zombie nem mondd valamit? ott a fele saját egyedi plugin csak szólok amikt a büdöséletbe nemteszek fel ide mer ellopaj a sok kis 10éves bence féle nyomorult geci:D FLiTeR te meg nagyon okos vagy hogy ezt tudod:D énis tudom csak átírtam MERT MÉRT NE ALAPON!

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve:2012.09.22. 14:19 
Beavatott

Törölve

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve:2012.09.22. 14:21 
Beavatott

am meg fixen biztosvagyok benne h ezt nem te írtad :DDDD rákeresek majd guglin ;]

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve:2012.09.22. 14:26 
Beavatott

am meg fixen biztosvagyok benne h ezt nem te írtad :DDDD ilyen szókinccsel 14nél több biztos nemvagy:D megkérted bátyádat vagy apucit hogy megírja :D:DD

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve:2012.09.22. 14:30 
Beavatott

ja meg FLiTeR : nem volt Author az sma-ba, azért is írtam oda az én nevemet, ha már magyarítottam és átirtam benne a cvar neveket. tehát el se loptam. ha kellett volna neki, levédette volna annyival hogy odaírja a nevét, akkor nem írom át! így hogy nemvolt ott semmi így oda írtam, ennyi! nemtudom miafaszért kell ezen enynire fennakadni. sok botgeci itt veri a nyálát csak mer unatkozik.. örüljön h feltettem 1 iet mer még nemvolt és kurvajó kis cucc

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve:2012.09.22. 14:40 
Őskövület

Megköszönt másnak: 18 alkalommal
Megköszönték neki: 21 alkalommal
VALAKI bannolja ezt a *Moderálva! *Moderálva se tud bazd!
Itt vered magad a *Moderálva 10ftos pluginodra meg oldhands mi a *Moderálva a zombira, fos, azt se tom mi a *Moderálva az a szeró, *Moderálva *Moderálva szervereket nem ismerek! Takarodj innen a jó *Moderálva! fb adatlap: *Moderálva és írj üzit megbeszéljük hol mikor box -.-"

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve:2012.09.23. 21:04 
Beavatott

magyar top 10. szeró épp de volt jobb is ha tudni szeretnéd;) esetleg epic onlyd2, dinasty, mfc mondd vmit?:D v az ien szaros noname szerverekre jársz gondolom.:D vicc vagy gyerek. vegyél fel rendes adatlaprol. ne ien kamu adatlapot adj:D szarházi 10éves.. box.. rádnézek összefosod magad, netharcos buzigyerek:DD dubstepcity... miagecim az sosehallottam:D

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve:2012.09.23. 22:29 
Őskövület

Megköszönt másnak: 18 alkalommal
Megköszönték neki: 21 alkalommal
buzi wexel: hagyad már magad! vered itt a nyálad hogy 23 éves vagy és 5 cm a farkad meg mérnökként "elvileg" te pascallal meg programozási nyelvekkel foglalkozol, hangsúlyozom MÉRNÖKKÉNT TE KAMUS GECI ANYÁD KIBASZOTT JÓ VOLT AZ ÁGYBA! KICSIT RUSNYA KURVA VOLT, DE LEGALÁBB NEM KÉRT PÉNT, DE ITT HAGYTA A BUGYIJÁT! ÉRTE JÖSZ? buzi geci.. én netharcos bazdmeg adtam adatlapot, az hogy te be vagy fosva és nm mondtál helyszint meg stb-t az már a te bajod szarházi...nagy csicska vagy ember...23 éves bocs...max vagy 7.

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve:2012.09.23. 23:21 
Beavatott

András Grisnik belehet jelölni és személyesen is szívesen megbeszélem a problémád ha gondolod. mérnök informatika az 1 szak az egyetem műszaki karán te szarházi. ahova te az életbe nemfogsz eljutni, assetudod miaza középiskola nemhogy egyetem:D fogadok valami 13éves kis fasszopó vagy nagyon MAX!:D fb-on megbeszélhetjük ha gondolod:D csak ne apuci adatlapjából jelölj ha kérhetlek de neki is megmondom a frankót ha gondolod. max jót röhögök rajtad. és ne anyázz még1x mer megkereslek kitépem a beled és a szádbateszem te kis takony geci!!!

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve:2012.09.23. 23:23 
Beavatott

fb.com/dubstepcitys ezt adtad amúgy te takony. ez 1 fos szerver adatlapja. nem a tied te szarházi.:) jelölj be adtam nevet ;)

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése: Rendezés 
Lezárt fórum A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [23 hozzászólás ]  OldalElőző123Következő