Sziasztok egy nagy dolognál elakadtam SQL mentés tutorialbol probáltam javitani vagy onnan teljesen össze rakni de amenyit akkrtam nem mentet nem hozzot létre táblás sőt ha létrehozzom akkor sem menti....
Ezt egy CS:Go modban találtam ezt a mentést szeretném használni Tábla létre jön de nem menti ell... Létszives ebben az egyben had kérjek segitséget...
Itt a táblázat vagy is a mentés része...
public client_disconnect(id) { if(!is_user_bot(id)) Update(id); } public client_putinserver(id) { Pont[id] = 0; Rang[id] = 0; Oles[id] = 0; Registered[id] = false; UserPassword[id] = ""; RegPassword[id] = ""; Loggedin[id] = false; Write[id] = false; Write2[id] = false; if(!is_user_bot(id)) Load(id); } public plugin_cfg() { g_SqlTuple = SQL_MakeDbTuple(SQLINFO[0], SQLINFO[1], SQLINFO[2], SQLINFO[3]); static Query[10048]; new Len; Len += formatex(Query[Len], charsmax(Query), "CREATE TABLE IF NOT EXISTS `rwt_sql_register_new_s5`"); Len += formatex(Query[Len], charsmax(Query)-Len, "(`Nev` varchar(32) NOT NULL, "); Len += formatex(Query[Len], charsmax(Query)-Len, "`Pont` float(11) NOT NULL,"); Len += formatex(Query[Len], charsmax(Query)-Len, "`Szint` int(11) NOT NULL,"); Len += formatex(Query[Len], charsmax(Query)-Len, "`Oles` int(11) NOT NULL,"); Len += formatex(Query[Len], charsmax(Query)-Len, "`Jelszo` varchar(32) NOT NULL,"); Len += formatex(Query[Len], charsmax(Query)-Len, "`Regisztralva` int(11) NOT NULL,"); Len += formatex(Query[Len], charsmax(Query)-Len, "`id` INT(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT PRIMARY KEY)"); SQL_ThreadQuery(g_SqlTuple, "createTableThread", Query); } public Load(id) { static Query[10048]; new Data[1], Name[32]; get_user_name(id, Name, 31); Data[0] = id;
formatex(Query, charsmax(Query), "SELECT * FROM `rwt_sql_register_new_s5` WHERE Nev = ^"%s^";", Name); SQL_ThreadQuery(g_SqlTuple, "QuerySelectData", Query, Data, 1); } public QuerySelectData(FailState, Handle:Query, Error[], Errcode, Data[], DataSize, Float:Queuetime) { if(FailState == TQUERY_CONNECT_FAILED || FailState == TQUERY_QUERY_FAILED) { log_amx("%s", Error); return; } else { new id = Data[0]; if(SQL_NumRows(Query) > 0) { Pont[id] = SQL_ReadResult(Query, SQL_FieldNameToNum(Query, "Pont")); Rang[id] = SQL_ReadResult(Query, SQL_FieldNameToNum(Query, "Szint")); Oles[id] = SQL_ReadResult(Query, SQL_FieldNameToNum(Query, "Oles")); SQL_ReadResult(Query, SQL_FieldNameToNum(Query, "Jelszo"), RegPassword[id], charsmax(RegPassword[])); Registered[id] = SQL_ReadResult(Query, SQL_FieldNameToNum(Query, "Regisztralva")); } else { Save(id); } } } public Save(id) { static Query[10048]; new Len; new Name[32]; get_user_name(id, Name, 31); Len += formatex(Query[Len], charsmax(Query), "INSERT INTO `rwt_sql_register_new_s5` (`Nev`, "); Len += formatex(Query[Len], charsmax(Query)-Len, "`Pont` ,"); Len += formatex(Query[Len], charsmax(Query)-Len, "`Szint` ,"); Len += formatex(Query[Len], charsmax(Query)-Len, "`Oles` ,"); Len += formatex(Query[Len], charsmax(Query)-Len, "`Jelszo`, "); Len += formatex(Query[Len], charsmax(Query)-Len, "`Regisztralva`, ");
SQL_ThreadQuery(g_SqlTuple, "QuerySetData", Query); } public Update(id) { static Query[10048]; new Len; new Name[32]; get_user_name(id, Name, 31); Len += formatex(Query[Len], charsmax(Query), "UPDATE `rwt_sql_register_new_s5` SET Pont = ^"%i^", ",Pont[id]); Len += formatex(Query[Len], charsmax(Query)-Len, "Szint = ^"%i^", ", Rang[id]); Len += formatex(Query[Len], charsmax(Query)-Len, "Oles = ^"%i^", ", Oles[id]); Len += formatex(Query[Len], charsmax(Query)-Len, "Jelszo = ^"%s^", ", RegPassword[id]); Len += formatex(Query[Len], charsmax(Query)-Len, "Regisztralva = ^"%i^", ", Registered[id]); Len += formatex(Query[Len], charsmax(Query)-Len, "WHERE Nev = ^"%s^";", Name); SQL_ThreadQuery(g_SqlTuple, "QuerySetData", Query); } public createTableThread(FailState, Handle:Query, Error[], Errcode, Data[], DataSize, Float:Queuetime) { if(FailState == TQUERY_CONNECT_FAILED) set_fail_state("[HIBA*] NEM TUDTAM CSATLAKOZNI AZ ADATBAZISHOZ!"); else if(FailState == TQUERY_QUERY_FAILED) set_fail_state("Query Error"); if(Errcode) log_amx("[HIBA*] HIBAT DOBTAM: %s",Error); } public QuerySetData(FailState, Handle:Query, Error[], Errcode, Data[], DataSize, Float:Queuetime) { if(FailState == TQUERY_CONNECT_FAILED || FailState == TQUERY_QUERY_FAILED) { log_amx("%s", Error); return; } } public plugin_end() { SQL_FreeHandle(g_SqlTuple); }
Kösszönöm mindenkinek _________________ (Zeus)Pogibanane :D
|