hlmod.hu

Magyar Half-Life Mód közösség!
Pontos idő: 2020.11.27. 18:16



Jelenlévő felhasználók

Jelenleg 52 felhasználó van jelen :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 51 vendég

A legtöbb felhasználó (1565 fő) 2020.11.21. 11:26-kor tartózkodott itt.

Regisztrált felhasználók: Csabika20034 az elmúlt 5 percben aktív felhasználók alapján

Utoljára aktív
Ahhoz hogy lásd ki volt utoljára aktív, be kell jelentkezned.



Az oldal teljeskörű
használatához regisztrálj.

Regisztráció

Kereső


Új téma nyitása  Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: SteamID-re mentés
HozzászólásElküldve: 2020.11.15. 10:57 
Offline
Beavatott

Csatlakozott: 2019.03.29. 22:43
Hozzászólások: 69
Sziasztok, valaki bele tudja nekem írni hogy ne névre mentsen hanem SteamID-re?

Előre is köszönöm a segítséget!

Csatolmány:
tesztd2mod-1.sma [60.67 KiB]
Letöltve 10 alkalommal.


Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére
   
 Hozzászólás témája: Re: SteamID-re mentés
HozzászólásElküldve: 2020.11.15. 16:55 
Offline
Fanatikus
Avatar

Csatlakozott: 2017.08.09. 17:01
Hozzászólások: 198
Megköszönt másnak: 48 alkalommal
Megköszönték neki: 36 alkalommal
Katonakevin írta:
Sziasztok, valaki bele tudja nekem írni hogy ne névre mentsen hanem SteamID-re?

Előre is köszönöm a segítséget!

tesztd2mod-1.sma


Az elején van egy globális változód amibe fellépésnél lekéred a nevét:

  1. name[32][33] // ebben tárolod a lekért nevet
  2.  
  3. if(!is_user_bot(id))
  4. {
  5.     get_user_name(id, name[id], charsmax(name));//lekéred itt a nevét
  6.     Load(id);//majd betöltöd a lekért név szerint
  7. }


Majd mindenhol az sqlnél név szerint keresed a táblában:
  1. formatex(Query, charsmax(Query), "SELECT * FROM `surf_ski_2` WHERE Nev = ^"%s^";", name[id]);//itt a WHERE után a Név oszlop, a globális név tömbödbe lekért név szerint kéred le. Jól megmondtam xDD
  2. Len += formatex(Query[Len], charsmax(Query)-Len, "Regisztralt = ^"%i^" WHERE Nev = ^"%s^";", Regisztralt[id], name[id]);//itt is
  3. Len += formatex(Query[Len], charsmax(Query)-Len, "Kulcs = ^"%i^" WHERE Nev = ^"%s^";", Kulcs[id], name[id]);//és itt is


Megoldás:
Megváltoztatod a nevét a globális változódnak az egyszerűség kedvéért



Majd fellépésnél nem a nevét kéred le, hanem a steamidjét így:
  1. g_sSteamid[64][33];
  2.  
  3. if(!is_user_bot(id))
  4. {
  5.     get_user_authid(id, g_sSteamid[id], charsmax(g_sSteamid));//lekéred a steamid-t
  6.     Load(id);//betöltöd steam id szerint
  7. }


Ezután a táblában is meg kell változtatni:
  1. formatex(Query, charsmax(Query), "SELECT * FROM `surf_ski_2` WHERE Steamid = ^"%s^";",  g_sSteamid[id]);//majd kiválasztod steamid szerint.
  2. Len += formatex(Query[Len], charsmax(Query)-Len, "Regisztralt = ^"%i^" WHERE Steamid = ^"%s^";", Regisztralt[id],  g_sSteamid[id]);//itt is
  3. Len += formatex(Query[Len], charsmax(Query)-Len, "Kulcs = ^"%i^" WHERE Steamid = ^"%s^";", Kulcs[id],  g_sSteamid[id]);//és itt is


Persze miután ezeket mind megváltoztattad a táblában törölnöd kell a sort, vagy a táblát idk már és újra létrehozatni.

_________________
"Szeretek aludni... mert az álmaim szebbek, mint a valóság."


Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére
   
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása  Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] 


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 7 vendég


Nyithatsz új témákat ebben a fórumban.
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
Portal: Kiss Portal Extension © Michael O'Toole