fear_ezmegmi írta:
Ha start off -ot megnyomod akkor kell egy tárgy ami aktiválja majd a trigger_push -t.
[s]Erre én is rájöttem... pont ez a kérdés hogy hogy tudom aktiválni: mert ha a "name" mezőbe beírom uazt mint a "trigger_teleport" nevű entity-nél a "Target"-hez akkor a x=0 y=0 z=0 pontra teleportál, nem pedig az "info_teleport_destination"-hoz. Lehetne a "func_button"-nal próbálkozni, de ezt nem tom hogyan kéne[/s].
Megvan: "trigger_teleport" nevű entity köré rakok 2 db egymás mellet lévő (körbeveszik: [{teleport}] ) "func_button"-t mind a kettőnél beállítom a "traggeted object" -et tp1-re.
aztán a "[]"-nál a "delay befor trigger"-nek "0" értéket adok, a "{}"-nál pedig "0.25"-öt. A "trigger_push"-nak a "name" mezejébe a tp1-et írtam. (Iron féle ajtónyitó módszeres gombok ezek!

)
Magyarázat: "[]" ellöki a "info_teleport_destination"-nál várakozó játékost, a "{}" pedig azt, aki éppen teleportál. (A "{}"-nek 0.25-én lehet finomítani, de nekem ez lett jó)
Azért kell "[]" és a "{}" is, (nem elég csak 1) mert míg az egyik bekapcsolja addig a másik ki (késleltetve). (Legalább is a tapasztalatok ezt mutatják)
Igaz ez nem egy tökéletes megoldás, sok bug lehet benne (pl: nem megyünk rá az egyik gombra), ha van valakinek van jobb ötlete szívesen elfogadom.
És köszönöm az eddigi segítségeket!