Ha nincs ötleted, akkor kérlek mond azt, de ne bánts meg azzal, hogy 'User error' van. Már csak azért se, mert nem ismersz. Egyébként igen, fel van töltve. Mint ahogy minden egyéb plugin is fel van töltve, és működnek. Tudom hogy kell feltölteni.Bár nem távoli számítógépről van szó, hanem itt van a gép mellettem. Tehát a feltöltés jelen esetben csak másolás. Amúgy az egész gépet én telepítettem, op rendszerrel, játék szerverrel, amx-el, és pluginokkal együtt. Ezt a szervert 3 éve használjuk a haverokkal, source, és 1.6 játékra egyaránt. Minden működött jól, csak már unjuk az alap játékot. Ezért akartuk a Deathmatch MOD-ot kipróbálni, ami 7 plugin egyvelege. ebből a 7-ből 5 működik is, csak 2 ír töltési hibát, annak ellenére hogy ugyanúgy lett feltéve, mint a többi plugin. Bármilyen hihetetlen egyszerre raktam fel a 7 plugint a leírás alapján, és 5 műödik is. Pl. a respawn megy, szóval halál után rögtön ujraszületik a játékos, és a spawn térkép is működik, vagyis minid máshol születik meg az ember. Aki tud segíteni, az írjon nekem. Köszönöm.
|