Huh te, ennek se eleje se vége..mit akartál kihozni ebből?
Mi az, hogy ugyanarra a modulra épül? Nem értem.
A task azért kell bele, hogy megjelenítse beállítsa majd megjelenítse az üzenetet, amit jelenleg 1 mpként tesz meg, mivel loopolt a task.
Belehet állítani valóban pár idővel kapcsolatos tevékenységet, mint fadein/out time, hold time, de ez nem azt jelenti, hogy ugyanaz a modul használja. Az alapja, a mag lejet egységes, mint Javaban, vagy V&ban az ősosztály, amiből minden származtatva van, de ez nem azt jelenti, hogy ugyanaz! A taskok szó szerint processek indulására lett kitalálva, amiben sok apróbb beállítási lehetőségek is vannak, mint például paraméterek kezelése, loopolás stb, míg a hudmessageben nincs ilyen lehetőség (az előbb 3 dolgon kívül, ami valljuk be, nem nevezhető taskolásnak)
"
...mivel amxx modulban fordul majd elő és ott ..." <- ???
A lényeg az, hogy pls írd le mire gondoltál, mert én nem értem, pedig érdekelne.
bandita112 írta:
Ejnye mar:D
Ez a karakterlánc elég rövid volt.
Ebbe is beleirhatod hogy mennyi ideig jelenitse meg az uzenetet mert nyilván ugyanarra a modulra épul mind a kettő csag ugy set_t.., ami ugye mar az erre epulő nyelven van, azzl mar meghatarozhatod.
és amugy ebben nem is egy (( 0, 212, 255, 0.39, 0.01, 2, 6.0, 3.0, 0.1, 1.5, false )) időre vonatkozo érték van.
Csak ezt nem publikálták nincs is rá szuktég (Ebbe is beleirhatod hogy mennyi ideig jelenitse meg az uzenetet mert nyilván ugyanarra a modulra épul mind a kettő csag ugy set_t.., ami ugye mar az erre epulő nyelven van, azzl mar meghatarozhatod.)
mivel amxx modulban fordul majd elő és ott ::D set_task al meghatározhatod vagy azon kivul más más parancsokkal is.