mforce írta:
Hostot nem lehet reklámozni, vegyél magadnak valahonnan és tartsd meg magadnak, hogy hol vagy.
Publikus php nincs a ban rendszerhez, hogy sql-ből kiolvasd azokat a táblákat, de például én 0 php tudással 1 nap alatt össze hoztam, gondolom nem nagy ördöngösség php videókat nézegetni. Aztán belevágni a lecsóba.
De, én csak annyit kérdeztem hogy, ha bannolok valakit akkor 1 bizonyos weboldalon, ott megjelenik vagy ilyesmi.. és ezt az egészet nem értem bocs 1 napja vagyok itt, és nem néztem a szabályzatot bocs hogy élek,
mellesleg talán kb 2 napja konfigolok és ha rakok ki plugint azt is kaptam én is szóval erre se foghatod,
szóval illene elsőnek tájékoztatni és akkor talán megértem vagy nem értem meg (MEGÉRTEM),
erre se tudod fogni, szóval nem kértem nagy dolgot de látom olvasom a Irj! - Chat-t és sok ember már nincs itt de ezzel vesztesz el embereket akiket elítélsz 2-3 hibáért, mert te már 3 éve konfigolsz isten vagy, de ugyan olyan ember vagy mint a többi ezen el kéne gondolkoznod talán nem-de?