adriansr14 írta: Helló, van nekem ez a küldetés rendszer: public ForintMenu(iId) { new iString[121], iMenu; format(iString, charsmax(iString), "\d[%s\d] \yKĂĽldetĂ©s", LoL_e); iMenu = menu_create(iString, "Forint_h"); if(iOles[iId] >= 15) { format(iString, charsmax(iString), "Feladat: Ĺlj meg 15 %s JátĂ©kost", cs_get_user_team(iId) == CS_TEAM_CT ? "T":"CT"); menu_additem(iMenu, iString, "0", 0); } if(iOk[iId] == 0) { format(iString, charsmax(iString), "Feladat: \dĹlj meg 27 %s JátĂ©kost", cs_get_user_team(iId) == CS_TEAM_T ? "T":"CT"); menu_additem(iMenu, iString, "1", 1); } else { if(iOles[iId] >= 27) { format(iString, charsmax(iString), "Feladat: Ĺlj meg 27 %s JátĂ©kost", cs_get_user_team(iId) == CS_TEAM_CT ? "T":"CT"); menu_additem(iMenu, iString, "1", 1); } } menu_display(iId, iMenu, 0); } public Forint_h(iId, iMenu, iKey) { switch(iKey) { case MENU_EXIT: { menu_destroy(iMenu); return; } case 0: { if(iOles[iId] >= 15) { asdP_Csgo[iId] += 1000; iOles[iId] -= 5; iOk[iId] = 1; ColorChat(iId, NORMAL, "^4%s ^1Sikeres Feladat -- Kaptál ^41000 ^1LoL Pontot!", LoL_PontPrefix); } } case 1: { if(iOles[iId] >= 27) { asdP_Csgo[iId] += 2000; iOles[iId] = 0; iOk[iId] = 0; ColorChat(iId, NORMAL, "^4%s ^1Sikeres Feladat -- Kaptál ^42000 ^1LoL Pontot!", LoL_PontPrefix); } } } }
De az a baj vele, hogy ha CT vagyok Ha T azt íjra, hogy Öljek meg 27 CT-t De közbe CT vagyok Ugyan ez van, ha T vagyok. S elsőnek, nem a 27-es feladatnak kellene müködnie, hanem a 15-ösnek, de nem mükszik rendesen  Válaszokat várok Lehet rosszul értelmezem vagy látom, de ha olese tobb mint 15, akkor jön a küldetés üzenet, hogy ölj meg 15 embert. Most ez hogy van? Több infót adhatnál róla. Mikor kapja az üzenetet? Ha megvan az acsi? Vagy már elejétől kezdve írja? _________________ Túl sokan akarnak túl sok mindenről beszélni, és közben semmit sem tudnak. Minek komolyan venni az életet, ha az élet egy képzelt kaland, amiből sosem kerülünk ki élve.
|