Akkor megpróbálom pontosítani a problémámat. A teszt egy ugyanazon gépen zajlik. A dedikált szervert külön HLDS mappából futtatom, tehát maga a játék külön helyen van. A szerverem mappájában már eleve benne vannak a hangok amik kellenek az AMX-hez, viszont maga a játék még nem tartalmazza a hangokat. Elindítom, megpróbálok csatlakozni a szerverre, és úgymond a "saját gépem szerver mappájából a saját gépem játékának azonos mappájába" is olyan ultra lassan másolja a filet, függetlenül attól, hogy igénybe sem kell vegye részemről a netet, mintha 45 helyett csak valami 6-7kb/s-vel másolna. Ha megcsinálom Wamp szerverrel, akkor is szintén olyan lassú, habár akkor is ha logikusan nézzük, a teszt ideje alatt full üres a szeró, mégsem képes 45-el letölteni a hangokat, ugyanolyan mintha más gépéről próbálnám. Vagyis az a nagy kérdés ha én külön webtárhelyről próbálom letöltetni, akkor majd azt gyors letöltéssel csinálná e, vagy pedig a lekorlátozott 5-6kb/s-vel? Attól tartok az utóbbi eset áll fent. De ha esetleg van erre tényleg egy alternatív megoldás, pl. máshogy korlátozni konzol paranccsal a kliensek frissítési rátáját, és akkor a fájlok letöltése full maradhatna mégis, szívesen várom az ötleteket.
Jut eszembe, egyáltalán figyelembe veszi a szerverem, hogy megadtam neki ezt a server.cfg mappában?
sv_downloadurl "http://87.116.***.**/www/cstrike"
Mert ok ezt így megadom, elmentem, elindítom a HLDS.exe-t. De azt honnét tudom ,hogy ő most lokális szerver mappából akarná e letöltetni, vagy pedig egy weboldalról?
|