| 				
					| Offline |  
					|  |  
					|  |  Csatlakozott:2016.03.03. 15:51
 Megköszönt másnak: 106 alkalommal
 Megköszönték neki: 7 alkalommal
 | 

| Sziasztok az lenne a problémám,hogyha kiválasztom,hogy melyik fegyverre szeretném rakni a névcédulát rá rakja viszont ha másik fegyvert IS el szeretném nevezni akkor az előzőt leveszi tehát mindig csak 1et ment le tehát ha az egyik fegyvernek meg adom azt a nevet hogy Diktátor és a másiknak is megadom csak az egyiket fogja lementeni viszont sqlnél létrehozza az összes fegyvert sorry a rossz kifejezésért próbáltam valahogy el magyarázzni Névcédula része:
 public openAddNameTag(id){    new szMenu[121],String[6]    formatex(szMenu, charsmax(szMenu), "%s^nVálaszd ki azt a fegyvered amit elszeretnél nevezni!", MENUPREFIX)    new menu = menu_create(szMenu, "hAddName");        for(new i;i < sizeof(FegyverInfo); i++)    {        if(g_Weapons[i][id] > 0)        {             num_to_str(i, String, 5);            if(strlen(g_GunNames[i][id]) < 1) formatex(szMenu, charsmax(szMenu), "%s%s", FegyverInfo[i][GunName], g_Weapons[i][id]);            else formatex(szMenu, charsmax(szMenu), "%s%s", g_GunNames[i][id], g_Weapons[i][id]);            menu_additem(menu, szMenu, String);        }    }    menu_display(id, menu, 0);}public hAddName(id, menu, item) {    if(item == MENU_EXIT)    {        menu_destroy(menu);        return PLUGIN_HANDLED    }        new data[9], szName[64]    new access, callback;    menu_item_getinfo(menu, item, access, data,charsmax(data), szName, charsmax(szName), callback);    g_NameTagKey = str_to_num(data);        if(strlen(g_GunNames[g_NameTagKey][id]) > 0){        openTools(id)        client_print_color(id, print_team_default, "^4%s ^1Ez a fegyver már egyszer ellett nevezve!", PREFIX)    }    else client_cmd(id, "messagemode Nevcedula_nev")            menu_destroy(menu);    return PLUGIN_HANDLED;}public cmdSetGunName(id) {    g_GunNames[g_NameTagKey][id][0] = EOS    read_args(g_GunNames[g_NameTagKey][id], 99)    remove_quotes(g_GunNames[g_NameTagKey][id])        if(strlen(g_GunNames[g_NameTagKey][id]) < 3 || strlen(g_GunNames[g_NameTagKey][id]) > 24 || contain(g_GunNames[g_NameTagKey][id][0], "'") != -1)    {        client_print_color(id, print_team_default, "^4%s ^1A Fegyver Név nem lehet rövidebb 3, illetve hosszabb 24 karakternél, vagy ne használj ' jelet!", PREFIX)        g_GunNames[g_NameTagKey][id][0] = EOS        openTools(id)        return PLUGIN_HANDLED    }    new iTxt[100]    if(FegyverInfo[g_NameTagKey][EntName] == CSW_AK47) formatex(iTxt, charsmax(iTxt), "AK47 | %s", g_GunNames[g_NameTagKey][id])    else if(FegyverInfo[g_NameTagKey][EntName] == CSW_M4A1) formatex(iTxt, charsmax(iTxt), "M4A1 | %s", g_GunNames[g_NameTagKey][id])    else if(FegyverInfo[g_NameTagKey][EntName] == CSW_AWP) formatex(iTxt, charsmax(iTxt), "AWP | %s", g_GunNames[g_NameTagKey][id])    else if(FegyverInfo[g_NameTagKey][EntName] == CSW_DEAGLE) formatex(iTxt, charsmax(iTxt), "DEAGLE | %s", g_GunNames[g_NameTagKey][id])    else if(FegyverInfo[g_NameTagKey][EntName] == CSW_KNIFE) formatex(iTxt, charsmax(iTxt), "KNIFE | %s", g_GunNames[g_NameTagKey][id])        copy(g_GunNames[g_NameTagKey][id], 99, iTxt)        client_print_color(id, print_team_default, "^4%s ^1A Fegyver neve mostantól: ^3%s", PREFIX, g_GunNames[g_NameTagKey][id])    g_Tools[1][id]--    openTools(id)    return PLUGIN_HANDLED}
Ha még valami hiányzik mert ebből nem lehet rá jönni csatolom a többit köszönöm szépen a segítséget   _________________ 

|  |