hlmod.hu

Magyar Half-Life Mód közösség!
Pontos idő: 2021.06.14. 05:41



Jelenlévő felhasználók

Jelenleg 74 felhasználó van jelen :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 72 vendég

A legtöbb felhasználó (1565 fő) 2020.11.21. 11:26-kor tartózkodott itt.

Regisztrált felhasználók: Bing [Bot], Google [Bot] az elmúlt 5 percben aktív felhasználók alapján

Utoljára aktív
Ahhoz hogy lásd ki volt utoljára aktív, be kell jelentkezned.



Az oldal teljeskörű
használatához regisztrálj.

Regisztráció

Kereső


Új téma nyitása  Hozzászólás a témához  [ 7 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Debug.
HozzászólásElküldve: 2021.01.26. 09:36 
Offline
Tud valamit
Avatar

Csatlakozott: 2021.01.08. 18:25
Hozzászólások: 143
Megköszönt másnak: 16 alkalommal
Megköszönték neki: 8 alkalommal
Hali
Szerintetek ennek mi lehet a baja?

  1. public zp_round_ended(winteam)
  2. {
  3.     for(new id=1;id<=g_Players;id++)
  4.     g_trime[id] = true;
  5. }


hiba:
::zp_round_ended (line 564)


Köszi előre.


Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére
   
 Hozzászólás témája: Re: Debug.
HozzászólásElküldve: 2021.01.26. 09:51 
Offline
Jómunkásember
Avatar

Csatlakozott: 2016.02.10. 12:46
Hozzászólások: 403
Megköszönt másnak: 53 alkalommal
Megköszönték neki: 142 alkalommal
Szia. Sajnos ennyiből nem tudunk rájönni, hogy mi lehet a hiba. Bővebb infót írj, hogy pontosabban milyen hibát ír ki az 564. sorra. Így ránézésre nem hibás, mivel csak egy sima függvényt hoztál létre.

_________________
I’m feeling corgi-eous.


Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére
   
 Hozzászólás témája: Re: Debug.
HozzászólásElküldve: 2021.01.26. 10:05 
Offline
Tud valamit
Avatar

Csatlakozott: 2021.01.08. 18:25
Hozzászólások: 143
Megköszönt másnak: 16 alkalommal
Megköszönték neki: 8 alkalommal
Dooz írta:
Szia. Sajnos ennyiből nem tudunk rájönni, hogy mi lehet a hiba. Bővebb infót írj, hogy pontosabban milyen hibát ír ki az 564. sorra. Így ránézésre nem hibás, mivel csak egy sima függvényt hoztál létre.


Lényegében erről van szó. : [ZP] Kiegészítő: Szint rendszer [3.2]

Nekem ez arra kell hogy számolja az emberek ölését, aktivitását stb... mind1.. :D

És még ezzel egészíteném ki a hibát.

L 01/26/2021 - 09:59:06: [AMXX] Run time error 4: index out of bounds


Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére
   
 Hozzászólás témája: Re: Debug.
HozzászólásElküldve: 2021.01.26. 10:16 
Offline
Jómunkásember
Avatar

Csatlakozott: 2016.02.10. 12:46
Hozzászólások: 403
Megköszönt másnak: 53 alkalommal
Megköszönték neki: 142 alkalommal
A probléma az, hogy mivel neked 32 slotos szervered van, ezért túl megy a változó méretén a ciklus, amely csak 32 "férőhelyes", azaz 0-31.
Ezt úgy tudod megoldani, hogy az 52. sorban a g_trime[32]-öt átírod g_trime[33]-ra.
Viszont így a többi változónál is gond lesz, ezért írd át őket is 32-ről 33-ra.

  1. new g_level[32], g_level_data, g_frags_level, g_ScreenFade, g_level_del[33], g_level_bonus, g_ammo
  2. new g_level_max, g_give_ammo, g_give_ammopacks, g_level_num, g_level_info, g_player_name, g_levels[32], g_h_damage
  3. new g_h_health, g_h_speed, g_z_damage, h_health[32], h_speed[32], h_damage[32], z_damage[32], level_exp[32]
  4. new g_level_exp[32], g_exp_data, g_Players, g_hud_color, red, green, blue, nameid[32]
  5. new bool:g_bonus[32], g_trime[32]

_________________
I’m feeling corgi-eous.

Ők köszönték meg Dooz nek ezt a hozzászólást: kajlakaki01 (2021.01.26. 10:32)
  Népszerűség: 2.27%


Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére
   
 Hozzászólás témája: Re: Debug.
HozzászólásElküldve: 2021.01.26. 10:30 
Offline
Tiszteletbeli

Csatlakozott: 2010.02.04. 19:12
Hozzászólások: 3528
Megköszönt másnak: 26 alkalommal
Megköszönték neki: 180 alkalommal
vagy a ciklusokat 0-tól indexeled 31ig

_________________
http://www.ebateam.eu/


Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére
   
 Hozzászólás témája: Re: Debug.
HozzászólásElküldve: 2021.01.26. 10:33 
Offline
Tud valamit
Avatar

Csatlakozott: 2021.01.08. 18:25
Hozzászólások: 143
Megköszönt másnak: 16 alkalommal
Megköszönték neki: 8 alkalommal
32- ről 33-ra átírtam őket, és nem ír már semmi hibát a konzol, köszi!


Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére
   
 Hozzászólás témája: Re: Debug.
HozzászólásElküldve: 2021.01.26. 10:42 
Offline
Jómunkásember
Avatar

Csatlakozott: 2016.02.10. 12:46
Hozzászólások: 403
Megköszönt másnak: 53 alkalommal
Megköszönték neki: 142 alkalommal
IrOn írta:
vagy a ciklusokat 0-tól indexeled 31ig


Azért nem érdemes 0-tól kezdeni az indexelést, mivel az a szerver, szóval felesleges egyel több műveletet csinálni.
Illetve pont ezért kell iterálni a 32-es indexig, hogy ne legyen gond ha 32/32 a szerver.

_________________
I’m feeling corgi-eous.


Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére
   
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása  Hozzászólás a témához  [ 7 hozzászólás ] 


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 15 vendég


Nyithatsz új témákat ebben a fórumban.
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
Portal: Kiss Portal Extension © Michael O'Toole