hlmod.hu

Magyar Half-Life Mód közösség!
Pontos idő: 2025.06.21. 12:59

Jelenlévő felhasználók

Jelenleg 317 felhasználó van jelen :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 316 vendég

A legtöbb felhasználó (2761 fő) 2025.01.09. 20:06-kor tartózkodott itt.

Regisztrált felhasználók: Bing [Bot]az elmúlt 5 percben aktív felhasználók alapján

Utoljára aktív
Ahhoz hogy lásd ki volt utoljára aktív, be kell jelentkezned.

Az oldal teljeskörű
használatához regisztrálj.

Regisztráció

Kereső

Lezárt fórum A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [5 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve:2014.05.01. 09:16 
Újonc

Sziasztok!

Fontos lenne, ugyanis van egy szerver, mely az enyémről szedi játékosait, úgy, hogy laggot teremt a szerveremre miközben ő fennt vigyorog a szerveremen és hirdeti a sajátját (ráadásul oldja mindig a banját), ezzel eddig nincs semmi probléma (azaz van), de viszont a laggot követi egy a szerveren megjelenő plugin, melyet nem tudom, hogy hogy sikerül feltenni (alma), de viszont (valami securemapv5.amxx nem tudom pontosan), ez az éppen fenntlevő játékosoknak szinte minden billentyűre BIND-el egy random szerverre való csatlakozást! Lassan 3 hónapja úgy teszek ellene, hogy törlöm és szerver-restart, de meguntam!

Ez az egyén: DDos támadással fenyegetett meg, amitől a szervert 2 perc múlva a fagyasztásig laggoltatta!
A szerveren a feltöltés (0) tehát ki van kapcsolva!

Nem tudtok ajánlani valamit, plugint, beállítást, esetleg a hoston belül írjak "hibabejelentőt" ?
Röviden a problémám: úgy töltenek fel a szerveremre fájlokat, hogy a feltöltés ki van kapcsolva és laggoltat-ja/-ják!

Csak annyit erről a gyerekről (Ő konfigolja a [T.B.D]-t ....)

U.I.: Elnézést, de a nagyon felbosszantott és ezt most is megtette ... 2014.05.01. 9:15 ... elnézést a szóismétlésért ...

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve:2014.05.01. 09:32 
Félisten

Megköszönt másnak: 34 alkalommal
Megköszönték neki: 133 alkalommal
Ha plugint tesz fel akkor hozzáfér a webadminhoz, ftp-hez
Változtass webadmin jelszót, ha azután is felteszi a plugint akkor írj a hostnak
Mellesleg a host neveket nem kéne kiírni

S E C R E T (78%...)
KépKép

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve:2014.05.01. 10:52 
Újonc

Köszönöm!
Igen, megmondom őszintén gondoltam rá, de hogy mégis csak tudjátok, hogy mire kell gondolni, segítség kérése
téren! Amúgy jelszót, már 2-szer változtattam, és semmi köze nincs semmihez! Kisbetű, nagybetű szám. Amúgy, ha lene jelszava, akkor már szerintem újratelepítette volna, vagy egyéb

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve:2014.05.01. 13:34 
Őskövület

Megköszönt másnak: 26 alkalommal
Megköszönték neki: 418 alkalommal
ebből a témából most van elegem végigolvastam 6 oldalnyi szemetet ezért oda is megy ahova való a további vitatkozást PM ben folytassátok!

A válasz a kérdésre: DDos elleni védelmet a szerveredre NEM tudsz tenni. Feltörés elleni védelemre pedig ottvan kiki metamod pluginja.

UI: ez volt az első és utolsó alkalom, hogy SENKI nem kapott figyelmeztetést a témában elhangzottakért ennek oka csak annyi, hogy ez 1 tényleg fennálló probléma és a sértett (stupid) megvédte magát természetesen nem megfelelő eszközökkel!

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve:2014.05.08. 10:24 
Imperátor

Megköszönt másnak: 5 alkalommal
Megköszönték neki: 135 alkalommal
Félig téves levezetés, a helyes megoldás:
stupid örökre tiltva, kommentek törölve.
A DDOSról meg olvassatok utána a neten, mert amit írtak, az nem az.

crazyboy írta:
ebből a témából most van elegem végigolvastam 6 oldalnyi szemetet ezért oda is megy ahova való a további vitatkozást PM ben folytassátok!

A válasz a kérdésre: DDos elleni védelmet a szerveredre NEM tudsz tenni. Feltörés elleni védelemre pedig ottvan kiki metamod pluginja.

UI: ez volt az első és utolsó alkalom, hogy SENKI nem kapott figyelmeztetést a témában elhangzottakért ennek oka csak annyi, hogy ez 1 tényleg fennálló probléma és a sértett (stupid) megvédte magát természetesen nem megfelelő eszközökkel!

Kép

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése: Rendezés 
Lezárt fórum A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [5 hozzászólás ]