mforce írta:
norbee.16 írta:
Az a vicc, hogy elméletileg magyar oldalon vagyunk, de plugin egyrésze angol néve van feltéve... Pl: moforce, és a buta követői.. Elvégre csak csak magyar fórumon/oldalon vagyunk baszameg a nem tudom ki... De ha át térünk angolra csak jelezzétek és én is offolom magam a fórumról...
Mivel megjelentek sokfele meg sok nyelven a pluginok, ezért angol név lett nekik adva.
Egyébként nem tudom láttál-e már ilyen "马迪克" vagy ilyen "лошадь член" plugint.
Ugye? Még ők se...
Ha ennyire ki szeretnéd élni Hungarista hajlamaid, akkor ne ilyen gyenge megnyilvánulásokkal.
Nem értelek. hlmod.HU. Magyaroknak készült ez a fórum szerintem. Attól, hogy te meg páran jelen vannak allieden, mert az angol egy világnylev, attólfüggetlenül nekünk miért kéne átállnunk angolra. Ennyierővel töltsétek fel oda a pluginjaitokat és kész. Teljesen igaza van Norbinak. Attól, hogy angol a pluginod neve, nem lesz job, sem szebb. Amúgy mellékesen én biztos vagyok benne, hogy vannak olyan fórumozók itt, akik nem tudnak eggyátalán angolul. Azok mit kezdenek vele? Mi alapján találják meg? Vagy egy vendég plugint keres, és 10 éves szegényke, mit csinál? Eggyértelmű, hogy magyar fórumon mindenki magyarul keres rá mindenre. Javíts ki ha nem.
u.i: Mi az hogy hungarista álmai? Az gáz, hogy valaki kiáll az anyanyelve mellett, és az anyanyelvén beszél? Komoly vagy. Pedig kezdtelek megkedvelni.