Egyetértek Johannal és osztom véleményét.
Speciel én olyan emberke vagyok, aki ha felmegy, azonnal kritizál, hogy javítsák, változtassanak rajta. Emiatt sok tiltást is kaptam már.

Nem érdekel a játékmenet, az maga nem köt le.
Vannak nagyon jól kidolgozott munkák. Vannak kombinációk is, amikor több jól kidolgozó munkát egybefűznek. Csak más kérdés, hogy ha szar lesz, nem kell csodálkozni, hogy büdös.
A normális szerver emiatt nem pontos kifejezés. Minden normális, ami hibamentesen működik, részemről.
Sajnos a Counter-Strike-nak ma már annyi játékos létszám szempontjából és sosem lesz a mainál jobb sem, csak rosszabb, kevesebb.
És amiről senki sem szeret beszélni: nagyon jól kell helyezkedni, jó kapcsolatokat kell kiépíteni, ha nem akarsz a süllyesztőbe kerülni. Vagy a támadások, vagy az érdektelenség, vagy a negatív kritika miatt, de ez már nem az a világ, hogy rendelsz vps-t, indítasz szervert, meghirdeted és már tele is van... Sosem voltam senkiben sem rosszal, ennek az lett az eredménye, hogy a mai napig ITT NEVES felhasználók felkeresnek egy-egy ügyben. És szívesen segítek is, ha tudok.

Azonban a negatív visszhang nagyobb.