Nah ha már ennyien írtátok, én is írnák nektek pár sort, remélem nem ellenzitek
- CS pályafutásomról : Havertól kaptam el CD n, addig azt sem tudtam eszik vagy isszák.Nagyon megtetszett az 1.6, tovább is adtam jó pár barátomnak/ismerősömnek...El döntöttük, hogy csinálunk 1 klánt (9 tag

)a neve <<DM56>> volt. A klán vezető én voltam és a legjobb Haverom.
Később a klán megszűnt...Később beléptem még pár klánba, valahogy mindig sikerült ott is kiharcolnom a vezető szerepet, de azt az élményt mikor a legjobb barátaiddal vagy 1 klánban, nem tudja helyettesíteni semelyik klán sem.
-Configolás :
Már 1.5 éve játszottam, mikor belépem 1 klánba. Az akkori CL megmutatta, hogyan kell 1 plugint berakni a szerverre. Onnantól már magam következtettem a dolgokra, elkezdtem a pluginok sma-ját nézegetni, majd szépen lassan át kezdtem írni néhány dolgot is bennük(pl kiírás).Így lassan haladtam, végül én tanítottam a CL-t a pluginok átírására.
Így lettem az akkori klán szerverjének configosa.Soha nem kértem senkit, hogy tanítson meg plugint írni, inkább csak nézegettem a rövidebb pluginokat és tanultam...
(Még ma sem tudom rengeteg funkcióról, hogy pontosan mire való, majd rájövök 1x, vagy megkérdezem...)
-Pluginírás kezdőknek: Próbálkozzatok meg a commandmenu.txt átírásával, tegyétek minnél bonyolultabbá, így megtanuljátok mire is valók a { } jelek.Tanuljátok meg az "alias" (
www.fpsbanana.com oldalon rengetek scriptet találtok 1.6-hoz, ajánlom, hogy nézegessétek őket! Sokat lehet tanulni.)kifejezést használni és miután már ezeket elsajátítottátok,csak ekkor fogjatok neki az egyszerűbb pluginok átírásának...(én is ezekkel kezdtem)
Üdv B$K^^