hlmod.hu

Magyar Half-Life Mód közösség!
Pontos idő: 2025.06.17. 15:59

Jelenlévő felhasználók

Jelenleg 352 felhasználó van jelen :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 350 vendég

A legtöbb felhasználó (2761 fő) 2025.01.09. 20:06-kor tartózkodott itt.

Regisztrált felhasználók: Bing [Bot], Google [Bot]az elmúlt 5 percben aktív felhasználók alapján

Utoljára aktív
Ahhoz hogy lásd ki volt utoljára aktív, be kell jelentkezned.

Az oldal teljeskörű
használatához regisztrálj.

Regisztráció

Kereső

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [17 hozzászólás ]  Oldal12Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Include
HozzászólásElküldve:2012.05.24. 17:37 
Nagyúr

Megköszönt másnak: 5 alkalommal
Megköszönték neki: 20 alkalommal
Vkinek nincs meg a weapon.inc
Kód:
  1. give_weapon(id, CSW_AK47, 90);

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Include
HozzászólásElküldve:2012.05.24. 17:47 
Őskövület

Megköszönt másnak: 27 alkalommal
Megköszönték neki: 55 alkalommal
ebből nem értek sokat. xd
Erre gondoltál?:
Kód:
Index Name         Number     Ammo                              Weapon                               Clips
CSW_P228           1          give_item(id,"ammo_357sig")       give_item(id, "weapon_p228")         CLIP SIZE/BP SIZE: 13/52
==================================================================================================================================
CSW_SCOUT          3          give_item(id,"ammo_762nato")      give_item(id, "weapon_scout")        CLIP SIZE/BP SIZE: 10/90
==================================================================================================================================
CSW_XM1014         5          give_item(id,"ammo_buckshot")     give_item(id, "weapon_xm1014")       CLIP SIZE/BP SIZE: 7/32
CSW_MAC10          7          give_item(id,"ammo_45acp")        give_item(id, "weapon_mac10")        CLIP SIZE/BP SIZE: 30/100
CSW_AUG            8          give_item(id,"ammo_556nato")      give_item(id, "weapon_aug")          CLIP SIZE/BP SIZE: 30/90
CSW_ELITE          10         give_item(id,"ammo_9mm")          give_item(id, "weapon_elite")        CLIP SIZE/BP SIZE: 30/120
CSW_FIVESEVEN      11         give_item(id,"ammo_57mm")         give_item(id, "weapon_fiveseven")    CLIP SIZE/BP SIZE: 20/100
CSW_UMP45          12         give_item(id,"ammo_45acp")        give_item(id, "weapon_ump45")        CLIP SIZE/BP SIZE: 25/100
CSW_SG550          13         give_item(id,"ammo_556nato")      give_item(id, "weapon_sg550")        CLIP SIZE/BP SIZE: 30/90
CSW_GALIL           14         give_item(id,"ammo_556nato")      give_item(id, "weapon_galil")         CLIP SIZE/BP SIZE: 35/90
CSW_FAMAS          15         give_item(id,"ammo_556nato")      give_item(id, "weapon_famas")        CLIP SIZE/BP SIZE: 25/90
CSW_USP            16         give_item(id,"ammo_45acp")        give_item(id, "weapon_usp")          CLIP SIZE/BP SIZE: 12/100
CSW_GLOCK18        17         give_item(id,"ammo_9mm")          give_item(id, "weapon_glock18")      CLIP SIZE/BP SIZE: 20/120
CSW_AWP            18         give_item(id,"ammo_338magnum")    give_item(id, "weapon_awp")          CLIP SIZE/BP SIZE: 10/30
CSW_MP5NAVY        19         give_item(id,"ammo_9mm")          give_item(id, "weapon_mp5navy")      CLIP SIZE/BP SIZE: 30/120
CSW_M249           20         give_item(id,"ammo_556nato")      give_item(id, "weapon_m249")         CLIP SIZE/BP SIZE: 100/200
CSW_M3             21         give_item(id,"ammo_buckshot")         give_item(id, "weapon_m3")       CLIP SIZE/BP SIZE: 8/32
CSW_M4A1           22         give_item(id,"ammo_556nato")      give_item(id, "weapon_m4a1")         CLIP SIZE/BP SIZE: 30/90
CSW_TMP            23         give_item(id,"ammo_9mm")          give_item(id, "weapon_tmp")          CLIP SIZE/BP SIZE: 30/120
CSW_G3SG1          24         give_item(id,"ammo_762nato")      give_item(id, "weapon_g3sg1")        CLIP SIZE/BP SIZE: 30/90
CSW_DEAGLE         26         give_item(id,"ammo_50ae")         give_item(id, "weapon_deagle")       CLIP SIZE/BP SIZE: 7/35
CSW_SG552          27         give_item(id,"ammo_556nato")      give_item(id, "weapon_sg552")        CLIP SIZE/BP SIZE: 30/90
CSW_AK47           28         give_item(id,"ammo_762nato")      give_item(id, "weapon_ak47")         CLIP SIZE/BP SIZE: 30/90
CSW_P90            30         give_item(id,"ammo_57mm")         give_item(id, "weapon_p90")          CLIP SIZE/BP SIZE: 50/100
__________________________________________________________________________________________________________________________________

DEFUSE KIT                    give_item(id, "item_thighpack")                                                                         
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
NVGS                          give_item(id, "item_nvgs")                                                           
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SHIELD                        give_item(id, "weapon_shield")                                                           
CSW_C4             6          give_item(id, "weapon_c4")                                             BP SIZE: 1
CSW_VEST           31         give_item(id, "item_kevlar")
CSW_VESTHELM       32         give_item(id, "item_assaultsuit")
CSW_HEGRENADE      4          give_item(id, "weapon_hegrenade")                                      BP SIZE: 1
CSW_FLASHBANG      25         give_item(id, "weapon_flashbang")                                      BP SIZE: 2
CSW_SMOKEGRENADE   9          give_item(id, "weapon_smokegrenade")                                   BP SIZE: 1

Last edited by Emp`; 05-29-2011 at 13:51.

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve:2012.05.24. 17:55 
Developer

Megköszönt másnak: 295 alkalommal
Megköszönték neki: 537 alkalommal
wapon.inc?

a give_item az fun függvény csak megsúgom, a csw definíciók meg cstrikeban vannak létrehozva!

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve:2012.05.24. 18:04 
Nagyúr

Megköszönt másnak: 5 alkalommal
Megköszönték neki: 20 alkalommal
Kód:
  1. #include <amxmodx>

2. #include <cstrike>

3. #include <vip>

4. #include <weapon>

5.  

6. new const gNazwaPluginu[] = "V.i.P : Menu Broni";

7. new const gWersjaPluginu[] = "1.0.2";

8. new const gAutorPluginu[] = "MisieQ";

9.  

10. new gPcvarMenuBroniRunda, Runda;

11. new bool:MaC4[33];

12.  

13. public plugin_init()

14. {

15.         register_plugin(gNazwaPluginu, gWersjaPluginu, gAutorPluginu);

16.        

17.         gPcvarMenuBroniRunda = register_cvar("vip_menu_broni_runda", "3");

18.        

19.         register_logevent("Nowa_Runda", 2, "1=Round_Start");

20.         register_logevent("Restart_Rund", 2, "1=Game_Commencing");

21.         register_event("TextMsg", "Restart_Rund", "a", "2&Game_will_restart_in");

22. }

23.  

24. public Restart_Rund()

25. {

26.         Runda = 0;

27. }

28.  

29. public Nowa_Runda()

30. {

31.         Runda++;

32.         for(new i = 1 ; i <= get_maxplayers() ; i++)

33.         {

34.                 if (is_user_alive(i))

35.                 {              

36.                         if(is_user_vip(i))

37.                         {

38.                                 if(Runda > get_pcvar_num(gPcvarMenuBroniRunda))

39.                                 {

40.                                         menu_broni(i);

41.                                 }

42.                         }

43.                 }

44.         }

45. }

46.  

47. public menu_broni(id)

48. {

49.         new menu = menu_create("\rV.i.P\w - \yMenu", "menu_broni_wybor");

50.        

51.         menu_additem(menu, "\wM4A1\r+\wDeagle\r+\wGranatok", "0", 0);

52.         menu_additem(menu, "\wAK47\r+\wDeagle\r+\wGranatok", "1", 0);

53.        

54.         menu_setprop(menu, MPROP_EXIT, MEXIT_ALL);

55.         menu_display(id, menu, 0);

56. }

57.  

58. public menu_broni_wybor(id, menu, item)

59. {

60.         if (item == MENU_EXIT)

61.         {

62.                 menu_destroy(menu);

63.                

64.                 return PLUGIN_HANDLED;

65.         }

66.         new data[6], iName[64];

67.         new acces, callback;

68.         menu_item_getinfo(menu, item, acces, data,5, iName, 63, callback);

69.        

70.         new key = str_to_num(data);

71.         new CsTeams:userTeam = cs_get_user_team(id);

72.        

73.         switch(key)

74.         {

75.                 case 0:

76.                 {

77.                         if (user_has_weapon(id, CSW_C4) && userTeam == CS_TEAM_T)

78.                         {

79.                                 MaC4[id] = true;

80.                         }

81.                         else

82.                         {

83.                                 MaC4[id] = false;

84.                         }

85.                        

86.                         strip_user_weapons(id);

87.                         give_weapon(id, CSW_M4A1, 90);

88.                         give_weapon(id, CSW_DEAGLE, 42);

89.                         give_weapon(id, CSW_KNIFE);

90.                         give_weapon(id, CSW_HEGRENADE, 1);

91.                         give_weapon(id, CSW_FLASHBANG, 2);

92.                         give_weapon(id, CSW_SMOKEGRENADE, 1);

93.                         give_item(id, "item_assaultsuit");

94.                         give_item(id, "item_thighpack");

95.                        

96.                         if(MaC4[id])

97.                         {

98.                                 give_weapon(id, CSW_C4);

99.                                 cs_set_user_plant(id, 1, 1);

100.                         }

101.                         menu_destroy(menu);

102.                         return PLUGIN_HANDLED

103.                 }              

104.                 case 1:

105.                 {

106.                         if (user_has_weapon(id, CSW_C4) && userTeam == CS_TEAM_T)

107.                         {

108.                                 MaC4[id] = true;

109.                         }

110.                         else

111.                         {

112.                                 MaC4[id] = false;

113.                         }

114.                        

115.                         strip_user_weapons(id);

116.                         give_weapon(id, CSW_AK47, 90);

117.                         give_weapon(id, CSW_DEAGLE, 42);

118.                         give_weapon(id, CSW_KNIFE);

119.                         give_weapon(id, CSW_HEGRENADE, 1);

120.                         give_weapon(id, CSW_FLASHBANG, 2);

121.                         give_weapon(id, CSW_SMOKEGRENADE, 1);

122.                         give_item(id, "item_assaultsuit");

123.                         give_item(id, "item_thighpack");

124.                        

125.                         if(MaC4[id])

126.                         {

127.                                 give_weapon(id, CSW_C4);

128.                                 cs_set_user_plant(id, 1, 1);

129.                         }

130.                         menu_destroy(menu);

131.                         return PLUGIN_HANDLED;

132.                 }

133.         }

134.         menu_destroy(menu);

135.         return PLUGIN_HANDLED;

136. }

itt van
és nemtudom h ez a plugin vagy másik okozza azt h a vip játékosoknak ad fegyokat randomba(kör elejen + választ is a menüböl így eleg sok fegyvere lesz a végén ):D

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve:2012.05.24. 18:22 
Őstag

Megköszönt másnak: 3 alkalommal
Megköszönték neki: 44 alkalommal
kiki írta:
wapon.inc?

a give_item az fun függvény csak megsúgom, a csw definíciók meg cstrikeban vannak létrehozva!

Kód:
give_weapon != give_item

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve:2012.05.24. 18:31 
Őskövület

Megköszönt másnak: 27 alkalommal
Megköszönték neki: 55 alkalommal
fuck604 írta:
kiki írta:
wapon.inc?

Kód:
give_weapon != give_item

hanem tévedek akkor a give_item és a give_weapon a give_item funkcióba tartozik.

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve:2012.05.24. 19:06 
Veterán

Megköszönt másnak: 1 alkalommal
Megköszönték neki: 63 alkalommal
Így is megtudod csinálni azt, amit szeretnél:
Kód:
  1. #include <amxmodx>

2. #include <fun>

3. #include <cstrike>

4.  

5. public Funkcio(id)

6. {

7.         give_item(id, "weapon_deagle")

8.         cs_set_user_bpammo(id, CSW_DEAGLE, 35)

9. }

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára oroszrulett 2012.05.24. 19:47-kor.

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve:2012.05.24. 19:07 
Tiszteletbeli

Megköszönt másnak: 26 alkalommal
Megköszönték neki: 180 alkalommal
oroszrulett írta:
Így is megtudod csinálni azt, amit szeretnél:
Kód:
  1. #include <amxmodx>

2. #include <fun>

3. #include <cstrike>

4.  

5. public Funkcio(id)

6. {

7.         give_item(id, "CSW_DEAGLE")

8.         cs_set_user_bpammo(id, CSW_DEAGLE, 35)

9. }

nem

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve:2012.05.24. 19:08 
Developer

Megköszönt másnak: 295 alkalommal
Megköszönték neki: 537 alkalommal
fear_ezmegmi írta:
fuck604 írta:
kiki írta:
wapon.inc?

Kód:
give_weapon != give_item

hanem tévedek akkor a give_item és a give_weapon a give_item funkcióba tartozik.

Ennek nincs értelme amit írtál

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve:2012.05.24. 19:15 
Veterán

Megköszönt másnak: 1 alkalommal
Megköszönték neki: 63 alkalommal
Idézet:

Ez szerintem egy nagy-nagy hülyeség. És nem is igazán értem. A give item a give item funkciójába tartozik?

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése: Rendezés 
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [17 hozzászólás ]  Oldal12Következő