hlmod.hu

Magyar Half-Life Mód közösség!
Pontos idő: 2025.06.16. 20:43

Jelenlévő felhasználók

Jelenleg 387 felhasználó van jelen :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 385 vendég

A legtöbb felhasználó (2761 fő) 2025.01.09. 20:06-kor tartózkodott itt.

Regisztrált felhasználók: Bing [Bot], Google [Bot]az elmúlt 5 percben aktív felhasználók alapján

Utoljára aktív
Ahhoz hogy lásd ki volt utoljára aktív, be kell jelentkezned.

Az oldal teljeskörű
használatához regisztrálj.

Regisztráció

Kereső

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [31 hozzászólás ]  OldalElőző1234
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Te hogyan kezted?
HozzászólásElküldve:2014.03.30. 23:40 
Nagyúr

Megköszönt másnak: 1 alkalommal
Megköszönték neki: 141 alkalommal
Sziasztok
Én hogyan kezdtem?
1,5 éve az unokatestvérem mutatta a Counter Strike 1.6 nevezetű játékot elsőre megmondom az igazat nem nagyon tetszett mert nagyon nehéznek láttam. Próbálgattam de az istenért se ment hogy lelőjjem az embereket. Utána 1-2 hónapra rá elkezdődött a suli és mondta az egyik osztálytársam hogy játszunk vele, 2-3 ember az osztályból is elkezdte. Gondoltam mért ne próbálnám meg ismét jó móka lehet ugye osztálytársakkal így Skypen súgni hogy hol van az ellenség ugyebár úgy könnyebb volt. Aztán másnap a haverom adott 1 szerver ip-t és elkezdtünk azon játszani COD módos volt a szeró BeerAngels volt a neve nagyon jó kis szeró volt (már megszűnt) elsőre elnyerte a tetszésemet és az osztálytársaimnak is. Azon játszottam mindig más szeróra fel se mentem mert annyira jó volt. Fejlődgettünk a fegyverekkel nagyon jó volt még élveztem is. És akkor úgy már kezdtem belejönni a játékba, akkor már több értelmét láttam a játéknak mint az előtt. Aztán játszottunk 6-8 hónapig rajta és utána megszűnt. Az osztálytársaim abba hagyták az 1.6-ot. Én nagyon csalódott voltam mivel az volt az egyedüli szerver amit szerettem. Utána kénytelen voltam felmenni más szerverre is. És néztem hogy az egyik szerver név "FUN" másik "Pub"
Deathrun, Only Dust2 stb... és nemtudtam hogy ezek mit akarnak jelenteni. És időközbe rájöttem hogy mibe különböznek. És eszembe jutott hogy elkezdek csinálni énis ilyeneket. Először házi szerverrel kezdtem Youtubeon néztem videókat hogy kell ilyet csinálni, pluginokat berakni pályákat stb... Aztán megtanultam 1-2 hónap alatt az alapokat hogy, hogyan kell plugint telepíteni szerverre. Azután rendeltem 1 szervert az ismerősömmel, és én voltam a configos akkor még nem nagyon tudtam configolni. Azután egyedül maradtam mert akivel rendeltem a szervert az abba hagyta a játékot. Utána újra raktam a szerver új configgal és jobban utána érdeklődtem a dolgoknak nagyon sok mindent megtanultam.
Főként hogy hogyan kell plugint szerkeszteni, színt rakni bele, pozíciót változtatni, effektet/ ékezetet rakni bele. És utána találkoztam 1 sráccal "Tulaj" lett ő is a szerveren. Átconfigoltuk FUN-ra nagyon behirdettük jártak is rá abban az időbe állítani merem a legjobb FUN szerverek közt volt Magyarországon. Sokkal több embert megismertem azóta. Jobban elismerték a munkámat azt mondták "nagyon jó szeró csak így tovább"
és én ennek nagyon örültem hogy mennyi mindent elértem a semmiből. És nap mint nap tanulok meg dolgokat. Megismerkedtünk klánokkal is azoknak is segítettünk ahogy tudtunk a klán tagjaim szerver hirdetésben én meg mint szerver configban. Nagyon sokat köszönhetek nekik is.
És segítek azoknak akiknek csak tudok, mert mindenki szorul segítségre még énis. Nem tartom magam nagy configosnak mert nem vagyok az.
Szóval köszönöm szépen akik mellettem álltak: Klán Tagok, Nagyon szépen köszönöm a Tulaj társamnak (akivel nagyon jó barátság van)
És köszönöm szépen az Unokatestvéremnek hogy megmutatta ezt a játékot.
Ennyi lenne az én Counter Strike 1.6 Történelmem.

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése: Rendezés 
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [31 hozzászólás ]  OldalElőző1234