|
Jó most már elmegy...
kacsa, ezt kötözködésnek veszem és leírom miért gondolod rosszul:
Ez az oldal azért üzemel, hogy pluginokat lehessen rá feltölteni, ami mellé egy RENDES és OLVASHATÓ leírást adjunk a plugin alapvető működéséről és fontosabb cvarjairól, parancsairól stb. Nem csak az Én szememet csípi egy egy elírás, hanem sok másét is. Nem veszem véresen komolyan a nyelvtant de az ALAPVETŐ dolgokra oda KÉNE figyelni: Mikor megírod a dolgozatod 5öst adnak rá, mert ojant s ijent írtál? Nem hinném...
Van egy - nem részletes - formai követelmény, aminek nem elég eleget tenni: Leírhatod, hogy egy plugin hogy működik, de ha tele van elírással, s helyesírási hibával, az nemhogy olvashatatlanabbá teszi (jó szó, hehe), hanem tájékoztatja a lelkes olvasót, hogy "ajjaj, miféle ember tette ezt fel? 8 általánosa megvan?".
Nem muszáJ feltölteni semmit, ha ilyen a hozzáállásod, bár hiába mondom neked, mivel leszarod, mint a többi lelkes lurkó, aki össze vissza töltenek fel. Sose fogom megérteni, hogy egy olyan dolgot, amit feltöltesz, leírással, MIÉRT NEM OLVASOL ÁT? (Igen a nagybetű szándékos és ez vonatkozik a többi felhasználóra is). A fura az az egészben, hogy másoknak sikerül...nektek MIÉRT NEM? Írni tudtok olvasni nem? :)
u.i.: Én ezt is átolvastam, mielőtt elküldtem... _________________ Kód: I'm back 
|