hlmod.hu

Magyar Half-Life Mód közösség!
Pontos idő: 2025.06.16. 13:56

Jelenlévő felhasználók

Jelenleg 327 felhasználó van jelen :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 326 vendég

A legtöbb felhasználó (2761 fő) 2025.01.09. 20:06-kor tartózkodott itt.

Regisztrált felhasználók: Google [Bot]az elmúlt 5 percben aktív felhasználók alapján

Utoljára aktív
Ahhoz hogy lásd ki volt utoljára aktív, be kell jelentkezned.

Az oldal teljeskörű
használatához regisztrálj.

Regisztráció

Kereső

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [39303 hozzászólás ]  OldalElőző1251925202521252225233931Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Írj! - Chat
HozzászólásElküldve:2014.04.09. 18:36 
Minden6ó

Megköszönt másnak: 219 alkalommal
Megköszönték neki: 289 alkalommal
pocok5 írta:
Norbee engem mernem hivsz steamre? :'( :(

Mivel hülyeségre nincs időm! (Ne vedd sértésnek) Sajnos mostanság én se vagyok olyan aktív mivel sok a dolgom ez az meg persze az otthon ülésből nem lesz pénz. Érted már? Amikor steamon vagyok akkor is a szerveremhez babrálok valamit hogy, legyen belőle egy kis apró is legyen miből fizetni. Sajnos igen csóró vagyok nincs pénz szervere is elő kell teremteni, amivel te nem vagy annyira tisztába. Szóval erről a részről ennyit mondok!

Kép
Kép

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve:2014.04.10. 12:51 
Imperátor

Megköszönt másnak: 5 alkalommal
Megköszönték neki: 135 alkalommal
A sok lllllllllllllll (VAGY iiiiiiiiiiiiii?) nem utal nagy értelmi szintre. Csupán ezt tette szóvá.
Ha tévedett, akkor nézd el neki, hisz a comment-ed válthatta ki.

alfanero írta:
1.
-Nah stupid kezdjük ott,hogy nem vagyok 12 éves
2.
-Amikor írtam éppen az utolsó órám volt (Informatika a 7.órában)
3.
-Nem szoktam sokat gépezni sőt szervereket se szoktam laggoltatni szabad időmben
4.
-Most értem haza edzésről(foci)
-Heti 3 edzésem van +hétvégén a meccs Kedd:5-6:30-ig,Csütörtök: 5-6:30-ig,Péntek:5-6:30-ig +Hétvégén a mecs
5. Minden nap a suliból min:fél 4 kor érek haza ,még te 12-13 éves pöcs haza érsz délben vagy 1 kor azt keménykedsz

(Én se vagyok egy idős ember a magam 15évével,de idősebb vagyok nálad,úgy hogy jó lenne ha legalább észel írogatnál,biztos van nálam idősebb a fórumon,ez olyan amit művelsz mintha én elkezdenék veszekedni mondjuk:Anonymussal,pixxaval,Deroiddal,ultraibolyával,BBK-val vagy bárki mással aki biztos idősebb nálam,de én ezt tiszteletbe tartom és normálisan beszélek velük(Bocsi h bele "kevertelek" titeket))

Kép

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve:2014.04.10. 12:52 
Imperátor

Gondolom ezeket bőszen jelented is, h láthassuk.

ultraibolya írta:
Én meg azt vettem észre hogy egyre több a hibás témanév,egyre többet van rossz helyre nyitva a topic.Ha jelentem,semmi reagálás.(de még arra se mikor hsz-be írom hogy rossz témanév,rossz fórumrész stb...)

Kép

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve:2014.04.10. 12:53 
Imperátor

m.cdn.blog.hu/nv/nvyv/image/kepek/jegyek.jpg

Anonymous1337 írta:
Nem baj hogy szóbajöttem, hisz igazad van. Sajnos sok ember itt a fórumon(Tisztelet a kivételeknek) Olyan trágár, és alpári módon tudnak megszólítani egy idősebb embert, hogy az eszem megáll. Lehet én vagyok öreg, de a mi időnkbe az idősebbet tiszteltük, mert különben az apám, szíjat hasított volna a derekamból. A tanárok is más voltak, illetve még anno, volt Illemtan óra. Ez egy külön oktatás volt anno, és kötelező volt megjelenni minden kedves diáknak. Amikor papír galacsinokkal dobáltuk a tanárt, és észrevette a diákot aki dobált, olyat kapott visszakézből, hogy a takony menetetvágott a nyakán, és kifordúlt az iskolapadból. Nem szólhattál se rendőrnek se a szülőknek, mert ha hazamentél, és elmondtad mi történt az iskolába, még otthon is megvertek. Egy szó mint száz, sokszor fel vagyok háborodva a fiatalokon, hogy el vannak kanászkodva.

Üdv, Anonymous1337

alfanero írta:
(Én se vagyok egy idős ember a magam 15évével,de idősebb vagyok nálad,úgy hogy jó lenne ha legalább észel írogatnál,biztos van nálam idősebb a fórumon,ez olyan amit művelsz mintha én elkezdenék veszekedni mondjuk:Anonymussal,pixxaval,Deroiddal,ultraibolyával,BBK-val vagy bárki mással aki biztos idősebb nálam,de én ezt tiszteletbe tartom és normálisan beszélek velük(Bocsi h bele "kevertelek" titeket))

Kép

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve:2014.04.10. 14:54 
Őskövület

Megköszönt másnak: 117 alkalommal
Megköszönték neki: 368 alkalommal
Metal írta:

ultraibolya írta:
Én meg azt vettem észre hogy egyre több a hibás témanév,egyre többet van rossz helyre nyitva a topic.Ha jelentem,semmi reagálás.(de még arra se mikor hsz-be írom hogy rossz témanév,rossz fórumrész stb...)

nem,már nem,egy fél éve rájöttem hogy igazából semmit nem ér az a gomb

https://discord.gg/uBYnNnZP
GTA:PURSUIT MTA

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve:2014.04.10. 17:52 
Felfüggesztve

Megköszönt másnak: 1 alkalommal
Megköszönték neki: 220 alkalommal
Ez szomorú..

Metal írta:
m.cdn.blog.hu/nv/nvyv/image/kepek/jegyek.jpg

Anonymous1337 írta:
Nem baj hogy szóbajöttem, hisz igazad van. Sajnos sok ember itt a fórumon(Tisztelet a kivételeknek) Olyan trágár, és alpári módon tudnak megszólítani egy idősebb embert, hogy az eszem megáll. Lehet én vagyok öreg, de a mi időnkbe az idősebbet tiszteltük, mert különben az apám, szíjat hasított volna a derekamból. A tanárok is más voltak, illetve még anno, volt Illemtan óra. Ez egy külön oktatás volt anno, és kötelező volt megjelenni minden kedves diáknak. Amikor papír galacsinokkal dobáltuk a tanárt, és észrevette a diákot aki dobált, olyat kapott visszakézből, hogy a takony menetetvágott a nyakán, és kifordúlt az iskolapadból. Nem szólhattál se rendőrnek se a szülőknek, mert ha hazamentél, és elmondtad mi történt az iskolába, még otthon is megvertek. Egy szó mint száz, sokszor fel vagyok háborodva a fiatalokon, hogy el vannak kanászkodva.

Üdv, Anonymous1337

alfanero írta:

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve:2014.04.10. 17:53 
Felfüggesztve

Megköszönt másnak: 1 alkalommal
Megköszönték neki: 220 alkalommal
Legalább nekem higgyél Metal. Nincs értelme jelenteni. Tegnap is, 5-6 -ot jelentettem, és még minden maradt a helyén, senki nem kapott semmilyen büntetést. Ez felháborító kérem. Az userek megtévesztésére való az a gomb?..

Metal írta:

ultraibolya írta:

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve:2014.04.10. 19:41 
Imperátor

Ez szomorú

ultraibolya írta:
Metal írta:

ultraibolya írta:

nem,már nem,egy fél éve rájöttem hogy igazából semmit nem ér az a gomb

Kép

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve:2014.04.10. 19:42 
Imperátor

Szomorú, mert én nem úgy látom...

Anonymous1337 írta:
Legalább nekem higgyél Metal. Nincs értelme jelenteni. Tegnap is, 5-6 -ot jelentettem, és még minden maradt a helyén, senki nem kapott semmilyen büntetést. Ez felháborító kérem. Az userek megtévesztésére való az a gomb?..

Metal írta:

ultraibolya írta:

Kép

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve:2014.04.10. 20:00 
Őskövület

Megköszönt másnak: 26 alkalommal
Megköszönték neki: 418 alkalommal
srácok nincs itt esetleg valaki olyan aki ért metin2 szerver készítéshez vps en saját gépre én is tudok csak vps en nem akar összejönni. aki ért hozzá és segítene az dobjon már meg 1 pm el :D

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése: Rendezés 
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [39303 hozzászólás ]  OldalElőző1251925202521252225233931Következő