hlmod.hu

Magyar Half-Life Mód közösség!
Pontos idő: 2025.06.17. 01:42

Jelenlévő felhasználók

Jelenleg 338 felhasználó van jelen :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 337 vendég

A legtöbb felhasználó (2761 fő) 2025.01.09. 20:06-kor tartózkodott itt.

Regisztrált felhasználók: Bing [Bot]az elmúlt 5 percben aktív felhasználók alapján

Utoljára aktív
Ahhoz hogy lásd ki volt utoljára aktív, be kell jelentkezned.

Az oldal teljeskörű
használatához regisztrálj.

Regisztráció

Kereső

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [39303 hozzászólás ]  OldalElőző1253625372538253925403931Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Írj! - Chat
HozzászólásElküldve:2014.05.08. 10:54 
Imperátor

Megköszönt másnak: 5 alkalommal
Megköszönték neki: 135 alkalommal
Nem így volt.

rericsi8 írta:
Valakivel volt egy fogadása hogy ő itt gyorsan lesz elismert meg moderátor. Utána megszivatta a felhasználókat. A végén már annak is a kukába került a témája akinek 1 helyesírási hibája volt benne "Nem értjük mit akarsz" címszóval. Aztán lelépett.

Kép

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve:2014.05.08. 10:57 
Imperátor

Az incidens kezelése elsősorban a szabályoktól, másrészt pedig az értékelő szubjektív véleményétől függ.
pl Ha valaki nem odaillőt ír, s mondjuk észreveszem, de nem érkezett más hozzászólás utána, akkor törlöm. (Persze, ez hozzászólás függvénye, sokszor figyelmeztetést is adok, volt eset, mikor tiltottam is).

Ha szerinted valami nem megfelelően lett kezelve, nyugodtan írj, mivel ez nem az a topic, ahol lázongani kellene.

nos'chez írta:
Jelentettem sokat,és láttam is hogy valaki reagált rá,de viszont az illető nem kapott semmiféle figyelmeztetést.És így nem fogják megtanulni.Nem azzal van a gond,hogy nem csinálnak semmit,mert attól is lehet aktív lenni,hogy nem ír mindenhova hsz-t,de fel kellene hívni a figyelmét az illetőnek,hogy hibázott,máskor ne.

Kép

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve:2014.05.08. 11:05 
Imperátor

Egyszer már el lett mondva, de ezek szerint nem maradt a fejedben:
Nem kap sajnos senki értesítést arról, hogy hogyan lett kezelve. Ha úgy érzed, hogy nem változott semmi, akkor
1) Valóban nem kellett közbeavatkozni
2) Kis változás történt, amit nem érzékeltél

Lehet itt pampogni, hogy nem ügyködünk, de ez teljes mrétékben butaság. Jó, jelenleg én inaktívabb állapotban vagyok, de más tevékenykedik, logokból látom, s érdekes módon jelentések sem nagyon vannak, mikor nézem. Ez biztos azért van Anonymus mert nem végezzük a dolgunkat.

Ezt korábban én is felvetettem, hogy automatikusan banolok mindenkit, de akkor kb senki sem maradna itt. Igen Te sem (max új accal)
Jó lenne felfogni, hogy a felhasználók hozzáállása is számít: Elégedetlenség, balhé, káosz. Gyorsan kihalna ha tevékenykednék. Nehéz meghatározni azt a réteget, hogy ne legyenek problémák, de ne is legyen összevisszaság. Gondolom emlékszel arra az időre, amikor a felhasználók miatt lezártam rövid időre a chatet. Ezeknek a postoknak megint ilyen szaga van. Hasonlítsd össze ott az offtopicot: Nincs ennyi szemét, amit itt egyesek összehoznak.

Ha túlléptél a nyavalygáson, akkor kérlek majd építő jellegű dolgokat is írhatsz, amire tudunk alapozni. Ha ezen múlik 2 hét után vasszigor lesz, de akkor meg amiatt fogsz problémázni (Megnézném ki meddig bírná. Naponta: 5-10 hsz. Sokan kihullanának).

Anonymous1337 írta:
Volt olyan időszakom, amikor naponta(Igen, jól olvasod NAPONTA) jelentettem 5-10db hozzászólást, de semmi. Honnan tudom? Be van állítva emailre hogy ha foglalkoznak bármilyen úton-módon, kapjak emailt. Nos ez nem történt meg. Az az igazság, bele is fáradtam jelentgetni, mert rájöttem semmi értelme. Jobb helyeken, gondolok most AlliedModdersra. Ott miért nincs hibás témanév címszóval a kukába helyezve? Ott miért nincs mocskos telepi trágár hangnem? A nagy kérdés: Ott miért van több felhasználó? Most jöhetünk azzal hogy: Külföldi oldal, Régebbi a Domain, valamint az oldal. stb..stb.. Nem! Amikor ott voltam Aktív tag, rájöttem hogy az emberek azért szeretik azt az oldalt, mert ott tényleg a Moderátorok, elég kemények, van rend, és ami kell egy fórumra. A fejemet rá, ennek a fórumnak a 98% a 1 hónapon át ott lenne, és nem bírná. Én 2006 -ban regisztráltam, és tudjátok mi tetszett meg az oldalba? | Rend, Tisztaság, Fegyelem | Ha egy fórumon megvan ez a 3 alap szabály, nincs probléma. Sokaknak ajánlanám az oldalt 1-2 hónapig, de nem úgy hogy csak regisztrál, hanem segít a társainak, és kérdez. Megnézném ki meddig bírná. Naponta: 5-10 hsz. Sokan kihullanának.

Ez a véleményem! Üdv.

Kép

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve:2014.05.08. 11:06 
Imperátor

Igen kb ennyi lenne. Bomlasztásra tökéletes az, hogyha ide írnak.

Silent írta:
A többi hozzászólásra csak annyit reagálnék, hogy ezt nem értem miért az Offtopicban beszélitek meg. Ha valamit tenni akartok az ügy érdekében, írsz egy szépen megfogalmazott levelet Kikinek, Metálnak vagy tudjam is én már ki itt a főfőfő, amiben leírod a bajodat, hogyan tudnál rajta változtatni és biztos reagálni fognak rá. Attól, hogy ide írsz egy hozzászólást és összegyűjtesz vele 10 köszönömöt, semmivel sem lesz jobb a helyzet, csak a morált fogod rontani. Arról nem is beszélve, ha netalántán egy újonc felnéz a fórumra, akkor miért azt kell látnia, hogy itt szívjátok egymás (vagy éppen a fórum) vérét? Gratulálok.

Kép

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve:2014.05.08. 11:09 
Imperátor

1) Igen, inaktív
2) Én is azért, de van egy fogalom,a mit úgy hívnak, kompromisszum
3) Egyetértek. Ha valaki magának gyártja ezeket, az az ő dolga, s az ő baja lesz. (A hibás önértékelés hibákat szül)
4) Egyetértek.
5) Nem látom

nos'chez írta:
1.Nézd meg kérlek hogy kiki mikor volt fent utoljára.
2.Metál? Én az igazamért állok ki,és ő is olyan típus.Ha ketten nem értenénk egyet,akkor csak egy öröké tartó körforgás lenne.
3.Nem azért írtam én ki személy szerint,hogy több legyen a 'köszi' gomb.Az,hogy ez a hsz valakinek tetszett,és megköszönte,az már legyen az ő dolga.
4.Egy újonc először a szabályzatot olvassa,ne az offtopicot.
5.Látod? megint csak egy vitát kezdeményeztél,és megint fog jönni erre egy re,amire (mivel önfejű vagyok) megint csak válaszolni fogok.-Ilyen vagyok,ez van-

Kép

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve:2014.05.08. 11:10 
Imperátor

Kérdezd a többieket, de ne itt, hanem pmben

Anonymous1337 írta:
Olyan jó volt ez a Fórum.. Miért kellet így beszennyezni, nem értem.

Kép

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve:2014.05.08. 21:23 
Őskövület

Megköszönt másnak: 28 alkalommal
Megköszönték neki: 33 alkalommal
Anonymous meny el élni. Nem egy fórumon kell katona szigort meg fegyelmet tartani. De most komolyan ez már mi? Itt ülök és röhögök a gép előtt hogy valaki azzal vág fel hogy volt olyan fórumon is ahol szigor volt. Azok is menyjenek élni. A fórumok még mindig a segítség nyújtásra és unalom űzésre jók. Ez nem valami katonai tábor.

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve:2014.05.08. 21:43 
Nagyúr

Megköszönt másnak: 76 alkalommal
Megköszönték neki: 37 alkalommal
rericsi8 írta:
Anonymous meny el élni. Nem egy fórumon kell katona szigort meg fegyelmet tartani. De most komolyan ez már mi? Itt ülök és röhögök a gép előtt hogy valaki azzal vág fel hogy volt olyan fórumon is ahol szigor volt. Azok is menyjenek élni. A fórumok még mindig a segítség nyújtásra és unalom űzésre jók. Ez nem valami katonai tábor.

Nagyon is igaza van.
Olyan topicokat akarsz látni, amit tele írnak trágár szavakkal? Nem odaillő szövegekkel?
Nagyon tévedsz.. Inkább te kezdj el élni. Valakit megtanítottak az illemre, ő tartja is magát ahhoz!
És én nagyon is támogatom Anonymoust..

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve:2014.05.08. 22:27 
Őskövület

Megköszönt másnak: 28 alkalommal
Megköszönték neki: 33 alkalommal
Applee írta:
rericsi8 írta:

Nagyon is igaza van.
Olyan topicokat akarsz látni, amit tele írnak trágár szavakkal? Nem odaillő szövegekkel?
Nagyon tévedsz.. Inkább te kezdj el élni. Valakit megtanítottak az illemre, ő tartja is magát ahhoz!
És én nagyon is támogatom Anonymoust..

Egy újabb no name gyerek mondja meg mit csináljak. Há ezért tényleg érdemes vissza jönni.

Először is fogadjunk nem tudod mire mondtam hogy kezdjen el élni. Én és még szerintem sokan mások sem tudják értelmezni a szigor fogalmát egy fórumon.
Vannak moderátorok akik végzik a munkájukat és megbüntetik akit meg kell. Azon kívül milyen szigor? Vigyázzba álljak miközben ide írok? Ez egy ki****ott fórum. Személytelen. Ez nem egy magán klub hanem support oldal. Aki szigorra meg fegyelemre vágyik iratkozzon be a katonasághoz vagy alakítson egy magán klubbot.

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve:2014.05.08. 22:37 
Őskövület

Megköszönt másnak: 26 alkalommal
Megköszönték neki: 418 alkalommal
komolyan nem veszitek észre, hogy egymást provokáljátok? Mi lenne ha abbahagynánk az egész vitatkozást és végre egy olyan közösséget tudnánk kialakítani mint régen volt.. Akkor végre neki lehetne állni a fórum fejlesztésének mert elég sok munka lenne még vele amit nem tudunk elvégezni mivel folyamatosan a vitákat kell kordában tartani...

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése: Rendezés 
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [39303 hozzászólás ]  OldalElőző1253625372538253925403931Következő