Én személy szerint, örülök hogy próbálkoztok egy jó védelmet megalkotni! Nem szólom le senkinek se a munkáját, hisz ez nem vall rám. Gratulálok a pluginhoz, hogy egyáltalán működik ez a védelem. Én csak felhívtam a figyelmet arra, hogy míg 1.0v -t kijátszotta a plugin, de lehet hogy a 3.3v -t már nem fogja. Én amondó vagyok, és ha találok egy biztonsági rést rendszerekbe, weboldalakba, pluginokba, fórumokba, etc..etc.. Azokat azért osztom meg, hogy a készítő tudjon róla, és tovább fejlessze az adott forráskódot. Inkább felhívom a figyelmét az embernek a biztonsági résekre, minthogy kihasználjam azokat. Le a kalappal, tény és való, sok ember nem tudta volna megírni ezt a plugint! Amikor a Mag elindult, sok biztonsági rés volt, köztük a torrentek feltöltésénél voltak a gondok.(Hibásan töltötte fel, még is elfogadta a rendszer, nem váltotta át az oldal designet etc..etc..) Ezekre is felhívták a figyelmünket, és mi orvosoltuk. Ezeket is könnyen kilehetett volna játszani, de ők nem tették, inkább szóltak hogy ez és ez nem működik, kérem nézzék meg. Vannak építő jellegű emberek, akik egy oldalon ha meglátnak egy hibát, azonnal jelentik az adott helyen, mint hogy kihasználják azokat. De vannak olyan emberek is(Sajnos) akik keresik a hibát a weboldalon, fórumon, bárhol, és nem hogy jelentenék azt, hanem alattomos módon, kihasználják azokat, és jót röhögnek. Emberek vagyunk, hibázhatunk. Egy szó mint száz, félreértés ne essék, a plugin kitűnően működik, szép munka! Én a figyelmet hívtam fel azzal, hogy van már frissebb verzió is, ami lehet működik.
RaZzoR írta:
Szerintem ne szóljátok le, mert ti (köztük én is) nem bírnátok kifejleszteni egy védelmet hozzá.