Hali, egy ideje nem jártam a weboldalon és csak most láttam az új hírt:
elindult a YouTube csatornánk
Egyből meg is néztem a videókat és mivel van rá mód, így gondoltam írok pár sort a dologról.
Először is nagyon hasznosnak tartom ezt a csatornát, nekem is és másnak is biztosan sokat fog segíteni. Már csak azért is, mert nem hiszem, hogy van más MAGYAR youtube csatorna/weboldal, amiben ennyire "szakképzett" csapat áll a segítségünkre.
Másodszor írnék még pár gondolatot, kritikát az eddigi HLTUBE és más videókról.
CSAK a legjobb videók elkészítésének SEGÍTSÉGÉRE!! Semmit nem OFF-ként értek/közlök.
- 720p | Billentyűk megjelenítése
hasznos/
tetszik(főleg, ha nincs beszéd).
- A
beszédet nagyom értékelem, mert személy szerint nekem jobban átjön az egész tutorial + többet el tudsz mondani(szerintem, mint leírni) és jobban ki tudsz térni az adott részeknél.
- A zenei aláfestés időnként
zavaró(személy szerint tutorialokban nem szeretem a zenéket).
- YT-on ez kötelező vagy így van valami kedvezmény? (azért kérdem, mert nem tudom, NEM OFF-ként)
- Egy erősebb
javaslat viszont,
1. hogy mivel remélhetőleg sok-sok videó lesz legyen
feltüntetve, hogy melyik videó PONTOSAN miről fog szólni vagy a videó borítóképén vagy a címében.
2. Lejátszási listákra bontva az adott témakörök.
Pl.: Szerverkészítés | Plugin készítés stb.
Mindez a
gyorsabb rákeresés és az
átláthatóság érdekében.
- Az videó végén hasznosnak tartom gyakorlatban
bemutatni a plugint(mint az egyik videó végén)
- Nem életbevágó, de esetleg az SMA
forráskódot a videó alá leírásban mellékelni(szerintem jó ötlet lenne) vagy, ha esetleg meglévő/elkészült pluginnak a konfigurálását mutatná be valaki, akkor annak a linkje lenne megadva a későbbiekben.
Természetesen nagyon sok sikert kívánok a HLTUBE csatornának. És még nem tettem meg, de most itt megköszönném a hlmod-nak, az eddigi és feltehetően

jövőbeli segítségeket.