| Offline |
 |
 |
Csatlakozott:2011.06.01. 21:11 Hozzászólások:7966 Megköszönt másnak: 295 alkalommal Megköszönték neki: 537 alkalommal
|
Sziasztok Mostantól új highlighter üzemel a fórumon. Egyenlőre SMA, SP, és az Eventscript szövegkiemelő van benne. Ha igény van rá, még lesz egyéb kiemelő is, pl. cpp, html, php... meg ilyen alapok.
A régi kiemelő mára eltűnt az üzenetküldő oldalról, helyette egy listából tudod kiválasztani a neked szükséges kiemelőt. A régi már használhatatlan. Az eddigiek nem tűnnek el, azok is megmaradnak. Arra kell figyelni, hogy ha egy olyan hszt szerkesztetek amiben még a régi van, az elküldés után már nem lesz jó. Azért volt szükség a változásra mert a mostani picit elavult volt, s mire rájöttem hogy lehet visszarakni a szövegszerkesztőbe, addig előjött egy újabb hiba, hogy mindent egy sorba tesz.
A mostani használata nagyon egyszerű, csak kiválasztod a listából a neked megfelelő kiemelőt, és már használhatod is, az alábbi módón: (Szóközök vannak benne, hogy bemutassam)
[ Codebox=sma file=valami.sma] szöveg [ /Codebox ]
Tehát, a file= rész után a fájl nevét lehet beírni, ez a letöltéshez kell, ilyen néven fogja letölteni ha valaki leakarja tölteni. A szöveg helyére megy a forráskód Példa:[ablak] #include <amxmodx> #include <fakemeta_util> new statusicon public plugin_init(){ register_plugin("LongJump Icon","0.1","[LF] | SerFreeman") statusicon = engfunc(EngFunc_RegUserMsg,"StatusIcon",-1) register_event("ItemPickup","showicon","b","1&item_longjump") register_event("DeathMsg","hideicon","a") } public showicon(id){ engfunc(EngFunc_MessageBegin,MSG_ONE_UNRELIABLE,statusicon,{0.0, 0.0, 0.0},id) write_byte(1) write_string("item_longjump") write_byte(255) write_byte(127) write_byte(0) message_end() } public hideicon(){ new id = read_data(2) if(is_user_connected(id)&&fm_get_user_longjump(id)){ engfunc(EngFunc_MessageBegin,MSG_ONE_UNRELIABLE,statusicon,{0.0, 0.0, 0.0},id) write_byte(0) write_string("item_longjump") message_end() } }
[/ablak] Ha bármilyen kérdés merülne fel ezzel kapcsolatban, nyugodtan kérdezzetek 
Ők köszönték meg kiki nek ezt a hozzászólást: LyleChriss (2015.12.15. 19:30) |
|
|