Rise AboveÜdv. minden kedves olvasónak! Szeretném bemutatni az első CS:GO szerveremet és a szerény leírását. Már egy ideje gondolkoztam, hogy legyen vagy ne és úgy döntöttem, hogy rendelek egyet és megpróbálom. A szerver jelenleg 14 slotos de, ha szükség lenne arra, hogy növeljem akkor úgy lesz. A szerver neve: Rise Above. A régi csapatomról neveztem el ami még 1.6-n futott (nem is olyan rég). A szerver módja jelenleg Versengő keverve Könnyeddel. Mindenkivel beszélhetsz, 800 kezdőpénz, van csapat társ sebzés és nincs csapattárs blokkolás. Maximum 4 gránát lehet nálad és 2 flash, nincs ingyenes kevlar. A nyerési, vesztési, ölési bónuszt növeltem. Az a csapat nyer amelyik előbb eléri a 8 megnyert kört.
Pluginok amik várhatóak:Statisztika nullázó.
Körvégi zene.
Szerver üzenetek.
A pályákat saját ízléseim szerint szabtam meg! Jelenleg ezek a pályák találhatóak a szerveren:de_dust2, de_inferno, de_cache, de_cobblestone, de_mirage, de_overpass
Leírás frissül amikor történik valamilyen fejlesztés! Ha a szerver elnyerte tetszésedet akkor gyere és próbáld ki. A tulajdonos én vagyok, a szerver IP címe:
37.221.209.129:27235. További szép napot.