adriansr14 írta:
Helló valaki tudna nekem olyan plugint adni, ami fel ismer egy nevet, és ki kickeli.
Példa, fel jön valaki Pistike-néven. De én ezt a nevet le akarom tiltani a szerverről, mert mondjuk hackel, és vissza tudott jönni a ban-ból.
Tehát ha legközelebb fel jön Pistike Akkor a szerver kickelje ki, nagyjából ennyi, konzolba pl kiírná neki:
Ez a név tiltva van a szerveren!
Előreis köszönöm!
Ezt szívesen megcsinálnám de szerintem te is tudod, hogy értelmetlen.

blacklist-et inkább ip-re szoktak csinálni, vagy mindenre amire csak lehet. Én azt ajánlom neked inkább, hogy rakj be egy regisztrációs rendszert, és ha vaalkit banolsz akkor a regisztrált felhasználónevet banolja, melette meg letiltod a duplareget. Minden regisztrációnál leellenörződ, hogy egyezik-e az ip,név,steam id egy regisztrált felhasználóval. Én inkább ezt javaslom mint a név alapú tiltást.

Sajnos ma már kijátszák ügyesen a tiltásokat, viszont van egy banrendszer detector jobban ismeri, én annyit tudok róla, hogy ugye CS 1.6-ban a MOTDS böngésző vagy mi annak van egy Cookie-a, és arra banol mivel azt nem lehet megváltoztatni, de erről énis csak hallottam tőle nem láttam élesbe.