regener írta: CoopCola írta: Sziasztok! Valami olyanra van szükségem ami nagyon segíthet nekem. Van egy gyerek, folyamat visszajön banból/ip banból/Pikából/Destroyból stb...-ból.. Nem tudok vele mit kezdeni. Hosztnak is írtam már. Előre is köszönöm a válaszokat!
EDIT: Felraktam az AGuard-ot, és kirak néhány embert opengl32 miatt, de nem is csal. Default cfg-s AGuard nekem CSAK steameseket rakott ki, ha kipróbáltam dll-es NS-el akkor semmi. qkly írta: Ha kirakja opengl32.dll miatt hidd el, hogy csal.  DDDDD Hozzáfűzném Eredeti 1.6-okat remélem nem Destroyozgatsz meg pikázgatsz mert az olyan mintha beleköpnél más ételébe. NS-t sem illik de az más. A megoldást regener leírta 1x. Vedd ki a szerverből a dproto-t, és csak steamesek mehetnek a szerverre. De nem nagyon tudsz vele mit kezdeni. Próbáld úgy banolni, hogy az ip címe után raksz egy .0 -t tehát így xx.xx.xxx.0 és akkor elvileg tiltod a tartományból, de ez sem a legjobb megoldás, de több mint a semmi. ReChecker (amiben van steamidchanger felismerés ugye + a többi) jobb szerintem. A tartományos tiltás meg inkább rossz mint jó, mivel másokat is kitilhatsz vele akik ugyanannál a szolgáltatónál vannak és nem csak egy osztásnyi IP-t kaphatsz, hanem pl. Telekomnál simán ugrik 84.x.x.x-ről 219.x.x.x-re (random példa, de hasonló ugrások simán vannak), ami meg már követhetetlen. Végülis igaz. Ha megoldod a Steam id Changer gondot, akkor már nyugodtan banolhatod ID-re és hiába váltja az IP-jét. Igaz. Mondjuk nekem van egy sima pluginom még régen itt odalon találtam steam id changer ellen. Nem a legjobb megoldás de blokkolta őket. Ez pl nem tudom mit cisnál, steam id changer blockerként szedtem le. #include <amxmodx> #include <hamsandwich> #include <colorchat> new govno[33] public plugin_init() { register_plugin("Oteraj stoku", "1", "desikac") RegisterHam(Ham_TraceAttack, "player", "tk") RegisterHam(Ham_Spawn, "player", "fwHamPlayerSpawnPost", 1) register_clcmd("say", "handlesay") register_clcmd("say_team", "handlesay") } public test(id) govno[id] = 1 public client_putinserver(id) { new authid[32] get_user_authid(id, authid, 31) if(containi(authid, "STEAM_0:4") != -1) govno[id] = 1 } public tk(victim, attacker, Float:damage, Float:direction[3], tracehandle, damagebits) { if(!is_user_connected(victim) || !is_user_connected(attacker) || victim == attacker) return HAM_IGNORED if(govno[attacker]) return HAM_SUPERCEDE return HAM_IGNORED } public handlesay(id){ if(!govno[id]) return PLUGIN_CONTINUE new said[192], name[30] get_user_name(id, name, 29) read_args(said,191) remove_quotes(said) new cmd[11] read_argv(0, cmd, 10) new players[32] , inum get_players(players, inum) for(new a = 0; a < inum; ++a) if(get_user_flags(players[a]) & ADMIN_BAN) client_print(players[a], print_chat, "govno %s je reklo %s", name, said) if(equal(cmd, "say_team")) return PLUGIN_HANDLED ColorChat(id , NORMAL, "^3%s ^1: %s ",name, said) return PLUGIN_HANDLED } public client_disconnect(id) if(govno[id]) govno[id] = 0 public fwHamPlayerSpawnPost(id) if(govno[id]) set_task(60.0, "ubi_govno", id) public ubi_govno(id) if(is_user_alive(id)) user_kill(id)
Ez meg mrforce pluginja. #include <amxmodx> new const PLUGIN[] = "Low Category SteamID Changer Block" new const VERSION[] = "1.0" new const AUTHOR[] = "mforce" new Trie:g_IP, Trie:g_SteamID; public plugin_init() { register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR); g_IP = TrieCreate(); g_SteamID = TrieCreate(); } public client_authorized(id) { if(is_user_bot(id)) return; new ip[32]; get_user_ip(id, ip, charsmax(ip), 1) new steamid[32]; get_user_authid(id, steamid, charsmax(steamid)); if(!TrieKeyExists(g_IP, ip)) { TrieSetCell(g_IP, ip, 1); TrieSetCell(g_SteamID, steamid, 1); } else if(!TrieKeyExists(g_SteamID, steamid)) { server_cmd("kick #%d ^"SteamID valtas.^"", get_user_userid(id)); } } public plugin_end() { TrieDestroy(g_IP); TrieDestroy(g_SteamID); }
_________________ Túl sokan akarnak túl sok mindenről beszélni, és közben semmit sem tudnak. Minek komolyan venni az életet, ha az élet egy képzelt kaland, amiből sosem kerülünk ki élve.
|