Sokan beleesnek abba a hibába, há, van vps, sima ügy inenntől kezdve.
Remélem abból a 8 emberből legalább 3 ért is az UNIX rendszerekhez és nem merül ki a tudás a Quick Setup AMXMODX windows version telepítőben, cd hlds; ./hlds_run parancsokban.
A konfigolást mindenki máshogy érti. Részemről, ha módosítasz egy konfigurációs állományt, "bekonfiguráltad". Ha írsz egy plugint, kiegészítőt készítesz, fejlesztesz. Még egyszer, ez az én véleményem.
Viszont, itt nagyon sokan azt állítják magukról, hogy profik, VPS, szervergép tulajdonos stb. Ebből a sok emberből nagyon sokan azt se tudják, mihez kezdjenek, ha beüt a gebasz és a szolgáltatóhoz fordulnak, hogy "há' meg kéne csináni me nem jó na"! Szerintem számodra a megfelelő ember az lenne, aki nem csak az AMXMODX-ben mozog tökéletesen, hanem meg tud oldani egy komolyabb, rendszerszintű feladatot is, mert hogy itt rendszerről beszélünk, nem csak játékszerverről.
Mondok egy tökéletes példát:
Van VPS, van szerver is, be van "cfg-zve", hogy csináljam meg a gyorsletöltést?
Volt már rá példa, nem is egy:
VPS gyorsletöltésCrazyBoy @ VNC SzerverRemélem akik jelentkeztek nálad és ha ezeknek a minimális feltételeknek nem felelnek meg, gyorsan le is mondják.
Nem akarok senkit sem megsérteni, nincs ezzel semmi gond, de ha ilyenbe vágsz, tessék körülnézni rendesen, mielőtt kifizeted a szolgáltatást. Ami nem csak annyiban merül ki, hogy megnézed az ár-érték arányt a szolgáltatásnál.
Mindenkinek van már több magos CPU-val rendelkező gépe. Emulátorokkal tessék rálesni, hogy is néz vajon ki egy ilyen rendszer, mit lehet benne csinálni, hogy lehet.
És képzeljétek, én is így csináltam. Más is.

Te pedig feleslegesen nehogy fizess előre!