Offline |
 |
Csatlakozott:2019.12.06. 20:00 Hozzászólások:158 Megköszönt másnak: 13 alkalommal
|
HellEnergY írta: shoxe írta: Sziasztok!
valaki javítaná a hibát nekem ?
darkdemonsmod2020.sma(46) : error 029: invalid expression, assumed zero darkdemonsmod2020.sma(46) : error 008: must be a constant expression; assumed zero darkdemonsmod2020.sma(199) : error 001: expected token: "}", but found "-identifier-" darkdemonsmod2020.sma(496) : error 017: undefined symbol "MainStrings" darkdemonsmod2020.sma(496) : error 036: empty statement darkdemonsmod2020.sma(496) : error 017: undefined symbol "i" darkdemonsmod2020.sma(496) : fatal error 107: too many error messages on one line Kicsit szedd össze elsőnek a gondolataidat mi hova menne, mi kell, mikor, miért, mire jó? Az elején van egy ilyen: new const MainStrings[][] = { "«M4a1 Skinek»", "«Ak47 Skinek»", "«Awp Skinek»", "«Scout Skinek»", "«Famas Skinek»", "«Galil Skinek»", "«Aug Skinek»", "«M3 Skinek»", "«Xm1014 Skinek»", "«KĂ©s Skinek»", "«Deagle Skinek»", "«Usp Skinek»", "«Glock18 Skinek»" }
Nem gondolkoztál és fogtad bemásoltad a helyére ezt: public ShowMenu(id) { new temp[128]; formatex(temp, charsmax(temp), "\r[%s] \wFegyver Skinek", PREFIX); new menu = menu_create(temp, "mh_MyMenu"); formatex(temp, charsmax(temp), "M4a1 Skinek"); menu_additem(menu, temp, "0", 0); formatex(temp, charsmax(temp), "Ak47 Skinek"); menu_additem(menu, temp, "1", 0); formatex(temp, charsmax(temp), "Awp Skinek"); menu_additem(menu, temp, "2", 0); formatex(temp, charsmax(temp), "Scout Skinek"); menu_additem(menu, temp, "3", 0); formatex(temp, charsmax(temp), "Glock Skinek"); menu_additem(menu, temp, "4", 0); formatex(temp, charsmax(temp), "KĂ©s Skinek"); menu_additem(menu, temp, "5", 0); }
Ezzel annyi a baj hogy te kicserélted a konstanst egy menüre amit nem értek hogy miért, plusz handlerja sincs. A kettő nem ugyan az. itt pedig itt hagytad(error 017: undefined symbol "MainStrings"): for(new i ;i < sizeof(MainStrings); i++) { num_to_str(i, String, 5) formatex(szMenu, charsmax(szMenu), MainStrings[i]); menu_additem(menu, szMenu, String); }
Plusz utána is meghívja a MainString konstanst. Ez lekéri a MainString nagyságát és amíg az i változó kisebb mint a MainString (sorban 0,1,2,3stb) addig kiírja a tartalmát. Persze itt az is megvan adva mennyit rakjon egy oldalra.  Azon kívül pedig van ez: (Itt az a hiba hogy a skin neve után van "" jel, egy darab kell oda.) {"XM1014 | Asiimow", ""models/darkdemonsfun_mod/v_xm1014_asiimow.mdl", 300, -1},
 Helyesen: {"XM1014 | Asiimow", "models/darkdemonsfun_mod/v_xm1014_asiimow.mdl", 300, -1},
UI: nem értem miért akarod hogy úgy legyen? Ha mégis nagyon kell neked az olyan változat van 1000féle minta amiből ki tudnád nézni nem találomra ctrl c és ctrl v. Egy kicsit próbáld megérteni mit csinálsz, mert így nem fog menni soha. Hát ez nekem oltári magas,  megköszönném ha megcsinálnád nekem 
|
|