| 				
					| Offline |  
					|  |  
					|  |  Csatlakozott:2019.11.03. 22:00
 Megköszönt másnak: 37 alkalommal
 Megköszönték neki: 28 alkalommal
 | 

| saxxo írta: Szép Jó Napot!   Volna egy olyan kérdésem vagy is kérésem, adatokat kellene beilleszteni!    ebből ebbe! Jelenlegi! else if(g_Wpn[id] == 2) {            for(new i; i < sizeof(WeaponAK47); i++) {                num_to_str(i, String, 5)                formatex(szMenu2, charsmax(szMenu2), "\r|%i| Ölés", WeaponAK47[i][Points]);                formatex(szMenu, charsmax(szMenu), "%s %s", WeaponAK47[i][GunName], g_SelectedGun[AK47][id] == i ? "\y|Aktív|": szMenu2);                menu_additem(menu, szMenu, String);
case 2: {                if(g_uPoints[AK47][id] >= WeaponAK47[item][Points]) {                    g_SelectedGun[AK47][id] = item                    client_print_color(id, print_team_default, "^4%s ^1Sikeresen aktiváltad a skint!", C_Perfix)                }                else client_print_color(id, print_team_default, "^4%s ^1Nincs elég ölésedsed az aktiváláshoz!", C_Perfix)
És ebbe kellene! public ak47_menu(id) {    new sText[256], iSize = sizeof(ak47_list);        format(sText, charsmax(sText), "[.arK~DemonS:.] \wAK47 Skinek \r[\dPontjaid: \y%d\r]", ak47Oles[id]);    new iMenu = menu_create(sText, "ak47_handler");        for(new i; i < iSize; i++){        formatex(sText, charsmax(sText), ak47_list[i][fgy_oles] <= ak47Oles[id] ? "\w%s \y[\d%d\w/\r%d\y]":"\w%s \y*Elérhető", ak47_list[i][Nevei], ak47Oles[id], ak47_list[i][fgy_oles])        menu_additem(iMenu, sText);    }        menu_setprop(iMenu, MPROP_BACKNAME, "Vissza");    menu_setprop(iMenu, MPROP_NEXTNAME, "Tovább");    menu_setprop(iMenu, MPROP_EXITNAME, "Kilépés");        menu_display(id, iMenu, 0);    } public ak47_handler(id, iMenu, iItem) {    if( iItem == MENU_EXIT ) {        menu_destroy(iMenu);        return PLUGIN_HANDLED;    }        if(ak47_list[iItem][fgy_oles] <= ak47Oles[id]) {        kivalasztott[id][v_AK47] = item;        } else {        client_print_color(id, GREEN, "^3[.arK~DemonS:.]^4 ^1Sajnálom, nincs elegendő ^3Pontod^3!");    }        menu_destroy(iMenu);    return PLUGIN_HANDLED;}/* AMXX-Studio Notes - DO NOT MODIFY BELOW HERE*{\\ rtf1\\ ansi\\ deff0{\\ fonttbl{\\ f0\\ fnil Tahoma;}}\n\\ viewkind4\\ uc1\\ pard\\ lang1038\\ f0\\ fs18 \n\\ par }*/
Üdv, eléggé unalmas már ez. Nem unod már? Próbáld már meg legalább egyszer az életben megoldani egyedül. Így nem fogsz semmire menni hogy mások oldják meg neked. Persze fbn a hirdetésekben tudod írni hogy "EGYEDI MOD" Nekem hiába írsz pm-be, nem fogok válaszolni se segíteni, mert nem nagyon érek rá semmire. Nem offolgatnin akarok de elég unalmas._________________
 BiG TeamSzerverek aktivitásavéget ért.
 Rendszereinkérdekel? Írj PM.

|  |