oroszrulett írta:
Én már egyszer elhagytam a Steamemet. De aztán visszaszereztem. ( elfelejtettem a PW-t

)
Vegyél fel!

( fear_ezmegmi )
-------------------
Synapse hostingnál ( synhosting ) már lassan lesz cs : go -s szerver bérlésére is lehetőség

Kód:
Kedves Játékosok/Bérlők!
Ahogy azt már megszokhattátok nálunk csapatunk mindig az élvonalt képviseli és általában pár lépéssel a többi host előtt járunk.
Ezúttal sem teszünk kivétel, ezért szeretnénk meghívni azokat a CS/CSS kevdelő (de akár más FPS-t kedvelő) bérlőinket a legújabb bérelhető játékunk szerver tesztelésére.
Ez a játék nem mást mint a : Counter-Strike: Global Offensive
Ha az értesüléseink nem tévesek akor kicsiny haznánkba nálunk bukkant fel először ez a játék így a szerver valószínüleg az első dedikált Magyar szerver belőle.
A következő IP-címen tudjátok elérni a szervert: 94.199.178.232:26000
A szerver egyenlőre tesztelési fázisban van és mi is csak ismerkedünk a beállítások adta lehetőségekkel, ezért nincs egynelőre feltüntetve a weboldalon a bérelhető játékok között.
Bérléssel kapcsolatos érdeklődéseket e-mail ben vagy a webadminon keresztül várunk.
Árazással kapcsolatban egyenlőre a CSS árait célozuk meg ami változhat pozitív vagy negatív irányba amint be tudjuk mérni a szerver errőforás igényeit.
További jó játékot kívánunk.
Üdvözlettel:
Synapse Csapat