fear_ezmegmi írta:
kaby írta:
Mit csinálnátok zombi apokalipszisben???
Amit L4D2 -ben...
Otthagyok mindenkit és lerohanom a zombi hordát egy baltával ^^
Ennek ellenére általában te halsz meg először xD
Bence98007 írta:
Ha NPC-k nek lehetne waypointot adni, (20-30 különbözőt) és több mint 5000 zombit lehetne lespawnolni, zombi modellel, akkor már lenne Zombie Scenario 1.6ra. Na új mód ötlet, én szívesen segítenék HUD-os fegyók hozzáadásával! Na valaki? (Hungamer, igen rád gondolok xD)
Majd:D
fear_ezmegmi írta:
ultraibolya írta:
Mi lenne ha Bence L4D2-ben játszana fear-ral meg hungamerrel?
sírna sztem egy sarokban és ha jönne a tank és futna vissza fele xD
Elkapja fear-t aki lassan sír mikor döngöli a földbe a fejét.
Mikor Bence észreveszi,akkor ő gyorsan disconnetctel és elmegy inkább minecraftozni.
HunGamer próbálkozik leszedni fear-ról a tankot de egyszerre csak kifogy HunGamer,mikor már az ő hátán is egy zombi csücsül.Ilyenkor a kör újra kezdődik és a 3 játékosból csak 2 depressziós gamer lesz.
kb. ennyi lenne a játékotok ha Bence is jönne xD
hát mikor rupi berakta haladó nehézségre a játékot akkor pont ,hogy ez történt... ( senki nem sírt vagy nem lett depressziós ,de egy pályát vagy 3x kezdtünk újra....)
ám meg ha bence jönne valószínűleg mi végig futnánk a pályán és ő lemaradna és levadásznák....
Mint mikor nekem volt 20 hpm azt ott hagytak engem.....
Meg mikor rupi fel akart éleszteni akkor HunGamer lökdöste ,hogy ne tudjon engem feléleszteni xd
ui: De tök jó volt HunGamer-rel a játék

bár volt olyan ,hogy vagy leesett valahonnan vagy a védő szoba előtt kinyíratta magát vagy 20 hp val lemaradt és otthagytuk ( sajnos utolért minket xD )
Hát ultra lehet hogy ilyesmi lenne.
Ezmegmi: Csak azért kellett mindig ujrakezdeni mert annyira okos vagy hogy meglövöd a riasztós kocsikat.. Ezért lökdöstem rupit hogy ne tudjon felsegíteni xD ne tudj több kárt okozni.