hlmod.hu

Magyar Half-Life Mód közösség!
Pontos idő: 2025.06.17. 06:57

Jelenlévő felhasználók

Jelenleg 343 felhasználó van jelen :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 341 vendég

A legtöbb felhasználó (2761 fő) 2025.01.09. 20:06-kor tartózkodott itt.

Regisztrált felhasználók: Bing [Bot], Google [Bot]az elmúlt 5 percben aktív felhasználók alapján

Utoljára aktív
Ahhoz hogy lásd ki volt utoljára aktív, be kell jelentkezned.

Az oldal teljeskörű
használatához regisztrálj.

Regisztráció

Kereső

Lezárt fórum A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [61 hozzászólás ]  OldalElőző123457Következő
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve:2013.03.19. 20:04 
Veterán

Megköszönt másnak: 25 alkalommal
Megköszönték neki: 78 alkalommal
crazy` írta:
voálá, lett kép is :D

Lesz jobb is xD
Csak ez ilyenre sikerült xDDD

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: <<eb@>>CoD:MW3 @ sunwell.hu
HozzászólásElküldve:2013.03.30. 10:45 
Veterán

Leírás frissítve :)

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve:2013.04.01. 20:08 
Újonc

Sziasztok!

Bevallom először járok itt az oldalon, most regisztráltam, mert szükséges volt!
Nem régen költöztünk át új otthonunkba, és még nincs minden elintézve, ezért még a saját internetet sem köttetük be. Igen, a szomszédtól kapom a jelet, amit wifin keresztül oszt meg velem, és még valakivel.
Rövid időn belül lesz saját internetem, és akkor majd nem lesznek laggproblémáim. Addig viszont kénytelen vagyok elszenvedni mindenféle szidalmat...
Nagyon megtetszett a szerver a mod miatt, és a társaság miatt.
Régebben (2006.-ban) volt szerencsém egy nagyon jó társaságba bekerülni a cs miatt. Megismertem sok korban, felfogásban, hovatartozásban más és más színes egyéniséget egy uwc3-as szerveren. A szervereteken felfedeztem a hasonlóságot azzal a szerverrel; persze a kettő összehasonlíthatatlan!
A társaságotokat még személyesen nem ismerem, talán nem is lesz lehetőségem megismerni benneteket, de annyi baj legyen! :) Szeretnék alkalmanként feljárni LOW-ulni, hogy egy picit elvonatkoztathassak az élet problémáiról.
Mint az remélem kitűnik a hozzászólásomból, és játékstílusomból nem vagyok már sem tizen-, sem huszonkorú. :) Lassan a 4. x is meglesz, legalábbis remélem. A kor nem számít, mert ismertem olyan 6 éves (már tenager a kölök) kisfiút, aki úgy csézett, hogy lehentelte egyedül az egész szervert, és banolni akarták, de a személyes találkozáskor egy LAN partin kiderült róla, hogy nagyon tud. [ A kis kezecskéjével fogta a nagy egeret, ami minimum 2x nagyobb volt, és ment mint a pro-k. :) ]
Vagy volt olyan tagunk, aki magas beosztású rendőrtiszt volt, vagy egyetemi tanár, programozó, és sorolhatnám kikkel játszottam, és kiket ismerhettem meg.
Szeretnék kellemesen kikapcsolódni a szervereteken, és ha van rá mód megismerkedni azokkal, akikkel nap, mint nap együtt játszok. Hogy ne csak egy hang, egy karakter legyünk egymásnak, és ne legyen annyira szögletes a dolog. :) [] :D
Visszatérve a lényegre, tetszik a szeró, és eddig minden tetszett, de sajnos kaptam egy warn kicket, visszamentem, és kis idő múltával jött a pernament. :D Mert laggolok, és menjek inkább máshová laggolni. :) Szeretném kedves m0csy652, ha levennéd rólam a véglegest! Console-ban kiírta, hogy azt kaptam. Megértem, hogy zavaró volt a laggom, de nem voltam ölhetetlen, és elég csúnyán negatív statom volt - mint mindig! :D
Ugyanakkor anno mi a [HT] -n nem adtuk könnyen a pernament-et! Sőt! Ilyen laggos esetekben is csak maximum 1 órásat osztottunk, de ott senki sem lett kérésre, vásárlásra, vagy arcra admin. Mi összedobtuk a szerverpénzt, és kifizettünk fél vagy 1 évet egyben. Mi azoknak alapból elvből nem adtunk, akik kérték, és csak olyat választottunk be, akiket az adminok rendszeresen láttak FER-ként játszani, betartva a szabályainkat, és akik ha tudtak rendszeresen részt vettek a havonta egyszeri találkozón! De az az a szeró volt, ez meg nem az. :)
Remélem még játszunk, és ha élőben nem is, de így játékon keresztül minnél többőtöket megismerhetem!
Bye!

Egy screenshot a pernament laggbanomról: http://www.kepfeltoltes.hu/view/130401/Pernament_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

:lol:

Neutronstar, ([HT] Sunpower)

mail: dj.neutronstar@gmail.com

facebook: Totik Ramad Ashem http://www.facebook.com/dadu.jackson

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Neutronstar 2013.04.01. 21:42-kor.

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve:2013.04.01. 20:26 
Veterán

Neutronstar írta:
Sziasztok!

Bevallom először járok itt az oldalon, most regisztráltam, mert szükséges volt!
Nem régen költöztünk át új otthonunkba, és még nincs minden elintézve, ezért még a saját internetet sem köttetük be. Igen, a szomszédtól kapom a jelet, amit wifin keresztül oszt meg velem, és még valakivel.
Rövid időn belül lesz saját internetem, és akkor majd nem lesznek laggproblémáim. Addig viszont kénytelen vagyok elszenvedni mindenféle szidalmat...
Nagyon megtetszett a szerver a mod miatt, és a társaság miatt.
Régebben (2006.-ban) volt szerencsém egy nagyon jó társaságba bekerülni a cs miatt. Megismertem sok korban, felfogásban, hovatartozásban más és más színes egyéniséget egy uwc3-as szerveren. A szervereteken felfedeztem a hasonlóságot azzal a szerverrel; persze a kettő összehasonlíthatatlan!
A társaságotokat még személyesen nem ismerem, talán nem is lesz lehetőségem megismerni benneteket, de annyi baj legyen! :) Szeretnék alkalmanként feljárni LOW-ulni, hogy egy picit elvonatkoztathassak az élet problémáiról.
Mint az remélem kitűnik a hozzászólásomból, és játékstílusomból nem vagyok már sem tizen-, sem huszonkorú. :) Lassan a 4. x is meglesz, legalábbis remélem. A kor nem számít, mert ismertem olyan 6 éves (már tenager a kölök) kisfiút, aki úgy csézett, hogy lehentelte egyedül az egész szervert, és banolni akarták, de a személyes találkozáskor egy LAN partin kiderült róla, hogy nagyon tud. [ A kis kezecskéjével fogta a nagy egeret, ami minimum 2x nagyobb volt, és ment mint a pro-k. :) ]
Vagy volt olyan tagunk, aki magas beosztású rendőrtiszt volt, vagy egyetemi tanár, programozó, és sorolhatnám kikkel játszottam, és kiket ismerhettem meg.
Szeretnék kellemesen kikapcsolódni a szervereteken, és ha van rá mód megismerkedni azokkal, akikkel nap, mint nap együtt játszok. Hogy ne csak egy hang, egy karakter legyünk egymásnak, és ne legyen annyira szögletes a dolog. :) [] :D
Visszatérve a lényegre, tetszik a szeró, és eddig minden tetszett, de sajnos kaptam egy warn kicket, visszamentem, és kis idő múltával jött a pernament. :D Mert laggolok, és menjek inkább máshová laggolni. :) Szeretném kedves m0csy652, ha levennéd rólam a véglegest! Console-ban kiírta, hogy azt kaptam. Megértem, hogy zavaró volt a laggom, de nem voltam ölhetetlen, és elég csúnyán negatív statom volt - mint mindig! :D
Ugyanakkor anno mi a [HT] -n nem adtuk könnyen a pernament-et! Sőt! Ilyen laggos esetekben is csak maximum 1 órásat osztottunk, de ott senki sem lett kérésre, vásárlásra, vagy arcra admin. Mi összedobtuk a szerverpénzt, és kifizettünk fél vagy 1 évet egyben. Mi azoknak alapból elvből nem adtunk, akik kérték, és csak olyat választottunk be, akiket az adminok rendszeresen láttak FER-ként játszani, betartva a szabályainkat, és akik ha tudtak rendszeresen részt vettek a havonta egyszeri találkozón! De az az a szeró volt, ez meg nem az. :)
Remélem még játszunk, és ha élőben nem is, de így játékon keresztül minnél többőtöket megismerhetem!
Bye!

Neutronstar, ([HT] Sunpower)

mail: dj.neutronstar@gmail.com

facebook: Totik Ramad Ashem http://www.facebook.com/dadu.jackson

helló :)
Jelöltelek facen :)
Köszönöm a jókívánságot, mi próbálunk mindenkinek jó játékélményt nyújtani.
Aki a szerveren játszik, az mindenki a társaság tagja, nincs kivétel, kivéve amikor csal, vagy valami olyat csinál, ami rontaná a szerver hírnevét :)
Ha adsz egy ipt, esetleg steamidt, akkor visszavonlak :)
Láttalak a szerveren, nemtudom mért bannoltak örökre, lagg miatt nemszoktak.
Facen irok, bejelöltelek.
Üdv. m0csy652

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve:2013.04.01. 21:45 
Újonc

Köszönöm!

Próbáltam felmenni, de nem sikerült... Az első hozzászólásom szerkesztettem, tettem bele egy linket, amin meg tudod nézni ki, miért, és mit adott nekem! :lol:

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve:2013.04.02. 10:00 
Tiszteletbeli

Megköszönték neki: 174 alkalommal
Szóval, ha jól értelmeztem a játékmenet lényegét, semmi csapatmunka nincs benne :(
Jól értelmeztem?

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve:2013.04.02. 12:16 
Minden6ó

Megköszönt másnak: 219 alkalommal
Megköszönték neki: 289 alkalommal
BeepBeep írta:
Szóval, ha jól értelmeztem a játékmenet lényegét, semmi csapatmunka nincs benne :(
Jól értelmeztem?

Igen :( Csak szaladnak össze vissza és lövik egymást... :|

Kép
Kép

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve:2013.04.02. 17:33 
Veterán

norbee.16 írta:
BeepBeep írta:
Jól értelmeztem?

Igen :( Csak szaladnak össze vissza és lövik egymást... :|

ezt rosszul hiszed. de egyrészt igazad is van.
A kis szintűek elég nagy csapatmunkát igényelnek, mivel a nagy szintűekkel nem nagyon mernek harcba szállni, mivel simán belövik őket. Ők szoktak csapatmunkát végrehajtani, de ha valaki rambozni akar kis szinttel, annak semmi,esélye.

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve:2013.04.02. 23:29 
Újonc

Köszönöm a feloldozást! :lol:

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve:2013.04.03. 13:08 
Veterán

Neutronstar írta:
Köszönöm a feloldozást! :lol:

igazn nincsmit;)

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése: Rendezés 
Lezárt fórum A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [61 hozzászólás ]  OldalElőző123457Következő