hlmod.hu

Magyar Half-Life Mód közösség!
Pontos idő: 2025.08.18. 03:51

Jelenlévő felhasználók

Jelenleg 342 felhasználó van jelen :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 342 vendég

A legtöbb felhasználó (2883 fő) 2025.07.30. 16:00-kor tartózkodott itt.

Regisztrált felhasználók: nincs regisztrált felhasználóaz elmúlt 5 percben aktív felhasználók alapján

Utoljára aktív
Ahhoz hogy lásd ki volt utoljára aktív, be kell jelentkezned.

Az oldal teljeskörű
használatához regisztrálj.

Regisztráció

Kereső

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [39307 hozzászólás ]  OldalElőző1182618271828182918303931Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Írj! - Offtopik
HozzászólásElküldve:2013.07.15. 08:47 
Félisten

Megköszönt másnak: 37 alkalommal
Megköszönték neki: 44 alkalommal
xDDDDDDDDDDDDD

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve:2013.07.15. 10:14 
Fanatikus

Megköszönt másnak: 15 alkalommal
Megköszönték neki: 12 alkalommal
Na Újra Aktiv Vagyok :D Helló fiuk xDD

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve:2013.07.15. 10:21 
Veterán

Megköszönt másnak: 27 alkalommal
Megköszönték neki: 120 alkalommal
reminder írta:

Régen láttalak :D

[CSO2] Ghost Mod
CSO2 GamePlay video: https://www.youtube.com/watch?feature=p ... iOS4Ik1Yrk

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve:2013.07.15. 10:45 
Felfüggesztve

Megköszönt másnak: 1 alkalommal
Megköszönték neki: 220 alkalommal
RaZzoR írta:
reminder írta:

Régen láttalak :D

Én nem is láttalak O.o" :D :D :D

reminder csatlakozott a fórumhoz!

Sok fraget kíván a hlmod.hu csapat :D

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve:2013.07.15. 10:52 
Felfüggesztve

Üdv! Egy kérdés.

Miért van az, hogy amikor a weboldalról kimásolok egy .sma kódot, akkor egy sorban írja, illetve nincs szépen megírva, hanem össze vissza, nem úgy ahogy én kimásoltam... :(

Példa:

SMA Forráskód: [ Mindet kijelol ]
  1. /* [ZP] Anti Infect Bomb - other name - Gas Mask Description: [ Removes bombs that is thrown at zombie ] [ (it will remove everything in range of 150) ] Credits to : [ AmineKyo ] [ Nick Haldem ] [ Excalibur ] [ micapat ] [ Y060N ] Version : [2.1 - Final modifying]*/ #include < amxmodx >#include < hamsandwich >#include < engine >#include < zombieplague > #define _PLUGIN "[ZP] Extra item: Gas Mask"#define _VERSION "2.1"#define _AUTHOR "H.RED.ZONE" #define _MarkPlayerInMask(%0) _bitPlayerInMask |= (1 << (%0 & 31))#define _ClearPlayerInMask(%0) _bitPlayerInMask &= ~(1 << (%0 & 31))#define _IsPlayerInMask(%0) _bitPlayerInMask & (1 << (%0 & 31)) #define _MarkPlayerConnected(%0) _bitPlayerConnected |= (1 << (%0 & 31))#define _ClearPlayerConnected(%0) _bitPlayerConnected &= ~(1 << (%0 & 31))#define _IsPlayerConnected(%0) _bitPlayerConnected & (1 << (%0 & 31)) #define _MarkPlayerAlive(%0) _bitPlayerAlive |= (1 << (%0 & 31))#define _ClearPlayerAlive(%0) _bitPlayerAlive &= ~(1 << (%0 & 31))#define _IsPlayerAlive(%0) _bitPlayerAlive & (1 << (%0 & 31)) #define EV_INT_nadetype EV_INT_flTimeStepSound#define NADETYPE_INFECTION 1111 #define COST 90 // Item Cost new g_itemid_buyremoverhnew g_icon new _pcvar_range ,_pcvar_after_remove ,_pcvar_prefix new _bitPlayerInMask ,_bitPlayerAlive ,_bitPlayerConnected new g_MsgSayText ,g_MaxPlayers new const plr_command[][] = { "say /mask", "say_team /mask" } public plugin_init() { register_plugin( "[ZP] Extra item: Gas Mask", "2.1", "H.RED.ZONE" ) RegisterHam(Ham_Killed, "player", "fw_PlayerKilled") RegisterHam(Ham_Spawn, "player", "fw_PlayerSpawn", 1 ) RegisterHam(Ham_Think, "grenade", "fw_ThinkGrenade", 1) g_itemid_buyremoverh = zp_register_extra_item("Gazmaszk \r(Fertozes ellen)" , COST , ZP_TEAM_HUMAN ) register_event( "HLTV", "NewRound", "a", "1=0", "2=0" ) for ( new Index; Index < sizeof plr_command; Index++) register_clcmd(plr_command[Index], "buy_mask") _pcvar_range = register_cvar( "zp_gas_remover_range", "200" ) _pcvar_after_remove = register_cvar( "zp_gas_remover_after", "1" ) _pcvar_prefix = register_cvar("zp_gas_mask_prefix", "Mask", 0, 0.0) g_MsgSayText = get_user_msgid("SayText"); g_MaxPlayers = get_maxplayers() g_icon = get_user_msgid("StatusIcon") } public zp_extra_item_selected( plr, itemid ) { if ( itemid == g_itemid_buyremoverh ) { if( ~_IsPlayerInMask( plr ) ) { _MarkPlayerInMask( plr ) ProtoChat(plr, "Gázmaszkot vásároltál.") Icon_On(plr) } }} public buy_mask(id) { new ammopacks = zp_get_user_ammo_packs(id) if( _IsPlayerInMask( id ) ) { ProtoChat(id, "Felvetted a Gázmaszkot.") } else if( ammopacks > COST) { _MarkPlayerInMask(id) zp_set_user_ammo_packs(id, zp_get_user_ammo_packs(id) - COST); } else { ProtoChat(id, "Most nem vásárolhatsz Gázmaszkot.") } } public fw_ThinkGrenade( entity ) { if( is_valid_ent( entity ) && entity_get_int( entity, EV_INT_nadetype ) == NADETYPE_INFECTION ) { new _cvar_range = get_pcvar_num( _pcvar_range ) new _cvar_after_remove = get_pcvar_num( _pcvar_after_remove ) for( new id = 1 ; id <= g_MaxPlayers ; id++ ) { if( _IsPlayerAlive( id ) && _IsPlayerInMask( id )) { if( get_entity_distance( entity, id ) <= _cvar_range ) { remove_entity( entity ) if( _cvar_after_remove ) { _ClearPlayerInMask( id ) Icon_Off(id) ProtoChat(id, "A fertőző gránát melleted robbant és a Gáz Maszkod elrohadt.") } } } } } return HAM_IGNORED;} public NewRound() { _bitPlayerInMask = 0} public client_connect( plr ) { _MarkPlayerConnected( plr ) } public client_disconnect( plr ) { _ClearPlayerConnected( plr ) Icon_Off( plr ) } public zp_user_infected_post( id ) { _ClearPlayerInMask( id ) Icon_Off( id ) } public zp_user_infected_pre( id ) { _ClearPlayerInMask( id ) Icon_Off( id ) } public Icon_On(plr) { message_begin( MSG_ONE_UNRELIABLE, g_icon, { 0, 0, 0 }, plr ); write_byte( 1 ); write_string( "dmg_gas" ); write_byte( 0 ); write_byte( 255 ); write_byte( 0 ); message_end( );} public Icon_Off(plr) { message_begin( MSG_ONE_UNRELIABLE, g_icon, { 0, 0, 0 }, plr ); write_byte( 0 ); write_string( "dmg_gas" ); write_byte( 0 ); write_byte( 255 ); write_byte( 0 ); message_end( );} public fw_PlayerKilled(plr, attacker, shouldgib) { if(_IsPlayerConnected(plr)) { _ClearPlayerAlive(plr) }} public fw_PlayerSpawn(plr) { if(_IsPlayerConnected(plr)) { _MarkPlayerAlive(plr) }} ProtoChat (plr, const sFormat[], any:...) { static i; i = plr ? plr : get_player(); if ( !i ) { return PLUGIN_HANDLED; } new sPrefix[16]; get_pcvar_string(_pcvar_prefix, sPrefix, 15); new sMessage[256]; new len = formatex(sMessage, 255, "^x01[^x04%s^x01] ", sPrefix); vformat(sMessage[len], 255-len, sFormat, 3) sMessage[192] = '^0' Make_SayText(plr, i, sMessage) return PLUGIN_CONTINUE;} get_player() { for ( new plr; plr <= g_MaxPlayers; plr++) { if (_IsPlayerConnected(plr)) { return plr; } } return PLUGIN_HANDLED} Make_SayText(Receiver, Sender, sMessage[]) { if (!Sender) { return PLUGIN_HANDLED; } message_begin(Receiver ? MSG_ONE_UNRELIABLE : MSG_ALL, g_MsgSayText, {0,0,0}, Receiver) write_byte(Sender) write_string(sMessage) message_end() return PLUGIN_CONTINUE;} /* AMXX-Studio Notes - DO NOT MODIFY BELOW HERE*{\\ rtf1\\ ansi\\ deff0{\\ fonttbl{\\ f0\\ fnil Tahoma;}}\n\\ viewkind4\\ uc1\\ pard\\ lang10266\\ f0\\ fs16 \n\\ par }*/

Nem tudom hogy ezt miért csinálja...

Másnál jelentkezett ez a "hiba" ?

Előre is köszönöm válaszotokat :)

Üdv.
A

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve:2013.07.15. 10:58 
Veterán

Megköszönt másnak: 27 alkalommal
Megköszönték neki: 120 alkalommal
Nyitsd meg notepad++ -val

[CSO2] Ghost Mod
CSO2 GamePlay video: https://www.youtube.com/watch?feature=p ... iOS4Ik1Yrk

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve:2013.07.15. 11:09 
Imperátor

Megköszönt másnak: 5 alkalommal
Megköszönték neki: 135 alkalommal
Nálam csak bedob +1 üres sort a sorok közé.
Olyankor makróval eltüntetem, de ez böngésző specifikus hiba. Gondolom FFre van optimializálva...

Kép

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve:2013.07.15. 13:25 
Felfüggesztve

Metal írta:
Nálam csak bedob +1 üres sort a sorok közé.
Olyankor makróval eltüntetem, de ez böngésző specifikus hiba. Gondolom FFre van optimializálva...

Oké, akkor megpróbálom FF -al, hátha jobb lesz... CheeseDave -nak majd szólok, hogy optimalizálja IE -re.( Ha ráér ) :D

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve:2013.07.15. 13:28 
Veterán

Megköszönt másnak: 17 alkalommal
Megköszönték neki: 54 alkalommal
Miért nem Google Chrome ot használsz?

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve:2013.07.15. 13:30 
Imperátor

Megköszönt másnak: 5 alkalommal
Megköszönték neki: 135 alkalommal
Miért nem Opera-t? :)

Kép

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése: Rendezés 
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [39307 hozzászólás ]  OldalElőző1182618271828182918303931Következő